Petter Nilsson(SD)

Magstarkt av Trafikverket

När frågan om sänkta hastigheter remitterades till regionen och kommuner var Sverigedemokraterna återkommande väldigt kritiska till att införa hastighetsbegränsningar.

Att nu länsstyrelsen väljer att reklamföra hastighetsbegränsningarna för skattemedel tycker jag är magstarkt. Att man sedan på hemsidan säger sig ha ”skriftligen bemött remissinstansernas synpunkter” är om något en indikator på hur man hanterat kritiken.

Anledningen varför man väljer att reklamföra hastighetsändringarna är förstås att rädda ansiktet nu när man fört igenom förslaget som knappast har någon folklig förankring – men som har stora negativa konsekvenser, inte minst för landsbygdsbor som i vanlig ordning hanteras styvmoderligt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.