Petter Nilsson(SD)

Kärlek mellan partigränserna

Politik är en förtroendebransch. Ibland kan ett parti drabbas av att man har företrädare som kanske inte gör sitt jobb, eller som har en
annorlunda ideologisk grund vilken är oförenlig med partiet.

Nina Burchardtblev petad från S för att hon blivit kär. Hon blev förälskad i en Sverigedemokrat.

Därpå gjorde Socialdemokraterna bedömningen att hon inte längre kunde företräda partiet.

”Gemenskap, delaktighet och alla människors lika värde är fina ord vi använder oss av inom partiet, men det gäller inte i praktiken, inte för mig. Min socialdemokratiska ideologi är den person jag är, jag är född och uppvuxen med den och den är orubbar. Jag står starkt för alla människors lika värde och att alla har rätten att älska den man vill. Det kommer jag alltid att göra. Synd att vissa styrande i mitt parti i kommunen inte delar min uppfattning i den frågan. Inte på något sätt har jag misskött mitt uppdrag.”
Skriver hon bland annat i ett inlägg på facebook, där hon talar ut.

Jag räds att S gjorde sig av med henne för att hon blev kär i en Sverigedemokrat, något som riskerade att väljarnas förtroende skulle rubbas för partiet.
Har emellertid väldigt svårt att tro att S-väljarna skulle ställa sig bakom en såpass osolidariskt grund för att göra sig av med en politiker. Att man inte ska få älska den man vill.

Skulle detta ske även i Västerbotten?

2 kommentarer

  1. Basic Rules

    Då jag hörde lokalsossarna motivering till ”avskedet”, så kan man inte annat än häpna över den förljugna attityden bortom all sans – ”allas lika värde” – nonsens.
    Tyvärr är statsministern en stor bov i sammanhanget, med sin skamliga hatretorik, som totallåser all praktisk problemlösning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.