Petter Nilsson(SD)

S-politiker anhållen för människosmuggling

Den Socialdemokratiske kommunpolitikern Rashad Alassad anhölls för att ha smugglat in människor till Sverige.

Detta har skett, enligt egen utsago, på grund av pengar. Det är olagligt att smuggla in flyktingar till landet, men det är fruktansvärt olämpligt särskilt som politiker för ett av de partier som ligger bakom massinvandringen, generösa bidragsnivåer med mer.

Självfallet leder detta till ett ruckat förtroende för demokrati, när politiker vidare illegalt profiterar på politik som skadar landet. Detta blir bara ytterligare en anledning varför jag har svårt att förstå varför människor idag skulle rösta Socialdemokratiskt.

3 kommentarer

 1. Bergis

  Vi är många väljare som ser dessa extrema element som börjat nässla sig in i partier som Socialdemokraterna och Miljöpartiet. Och dom tycks få hålla så länge ingen granskar dem. Jag har sett det här länge nu och det är därför jag röstar på Sverigedemokraterna.

 2. Olle

  Vart hittar vi din lista över snedsteg som dina kriminaliserade polare i partiet gjort?

  Googlade men hittade bara andras listor. Eller uppvisar du dubbelmoral, peka på andra men göm era egna problem?

  Inte är du väl en sån…Peter

 3. Per

  Till Lilla Olle! Vi har en pajas till statsminister vid namn Löfven som är en dubbelmoralens mästare, varför ska politiker i Sd, eller i andra partier bete sig annorlunda. Man kan tycka att Sd har en dålig värdegrund, men skiten Löfven och S har ingen värdegrund alls.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.