Petter Nilsson(SD)

SD-styrda kommuner satsar på äldre

Vid två tillfällen under debatt med Jimmie Åkesson (SD) sade Anders Ygeman (S) att SD-styrda kommuner inte satsar på äldre (i onsdags).

Det stämmer emellertid inte. Sölvesborg har satsat på äldre, och prioriteringarna har behövts inte minst på grund av att Socialdemokraterna inte lagt tillräckliga medel för verksamheterna.

Louise Erixon betonar att Samstyret (M, KD, SD samt lokala partiet SoL) anser att satsningarna är nödvändiga eftersom det tidigare S-styret lät denna nämnds verksamhet vara underfinansierad och ofta inte fick de medel som behövdes. det tidigare S-styret lät denna nämnds verksamhet vara underfinansierad och ofta inte fick de medel som behövdes.

I min mening är det generöst av Louise Erixon att kalla Ygeman okunnig. Tror hellre det handlar om att Socialdemokraterna vill ge en missvisande verklighetsbild då deras egna satsningar på äldreomsorgen runtom Sveriges kommuner tryter.
Med andra ord att Socialdemokraterna far med den sanning som de vill ge väljarna.

Socialdemokraternas minister ljuger således.

Efter att ha vart aktiv Sverigedemokrat tillräckligt länge, har man sett övriga partier angripa oss genom diverse invektiv. Baserat på opinionssiffror runtom hela Sverige har det inte fallit särskilt väl ut för övriga partier. Är övertygad om att lögner inte kommer att fungera bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.