Petter Nilsson(SD)

Vänsterpartiet om Grand Hôtel

Har tidigare skrivit om detta. Vänsterpartiet i regionen har inte haft något emot grand Hôtel. Tidigare partiledaren Jonas Sjöstedt har emellertid sagt att han minsann inte avser delta på jippot, även Storumans gruppledare Daniel Johansson (V) ogillar kommunens satsning på detsamma.

Det märkliga här är att Vänsterpartiet säger sig vara skeptiska, men Vänstern är ändå för finansieringen i Region Västerbotten tillsammans med övriga partier.

Sverigedemokraterna är det enda partiet som inte tagit med projektet i budget för Region Västerbotten.

Tills vidare hoppas jag i det tysta att vänsterpartiet nyktrat till rörande Västerbotten på Grand Hôtel, och i de bästa av världar praktiskt tillämpar samma syn i frågan även när budgeten för Region Västerbotten avhandlas i juni i år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.