Petter Nilsson(SD)

Lägg inte ytterligare skattemedel på Islamism.

Sverigedemokraterna har återkommande vart tydliga med att vi inte kan ge medel till islamister.

SVT-artikeln har lyft problemet med att kommuner ger medel till radikala islamister. Även om det uppdagats att radikala islamister har haft politiska uppdrag, så är det nog troligtvis så att många politiker fastnat i ett slags tänk att man måste värdesignalera för att visa väljare att man är väldigt snäll.

Många väljare börjar emellertid vakna upp och ifrågasätta de besynnerliga prioriteringar sjuklvern gör.

I Regionen valde exempelvis övriga partier att ge folkhälsobidrag till Islamiska föreningen i Västerbotten. Vi ställde oss mot detta – som enda parti i regionen – när ärendet behandlades i regionstyrelsen.

Vi valde lägga en större del av folkhälsobidraget till tjej- och kvinnojourer samt utvalda brukarorganisationer, samtidigt som vi valde att begränsa de sammanlagda utbetalningarna jämfört med övriga partier.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.