Petter Nilsson(SD)

Den ohederliga sjuklövern

Kommer ihåg debatter man haft med ledamöter som gladeligen stämplat en som ”brundoftande” eller motsvarande till följd av att man citerat rapporter som kopplat ihop migration med ökad risk för kriminalitet. Nu är det ju många av SD:s belackare som valt att bemöta argument på ett liknande sätt genom åren.

På senare tid har emellertid övriga partier försökt locka åter väljare man tappat genom den värdegrundslösa politik man fört de senaste decennierna. I något slags tafatt försök att behålla arvoderade positioner, något som förstås är viktigt för många inom dessa partier.

Rörelsen som sådan är sekundär för många politiker inom sjuklövern. Vissa s-märkta politiker kan – efter de fallit ur favör –till och med söka sig till ett annat parti inom sjuklövern.

Ska väl säga att en annan fått äran bli brunsmetad av ledamöter från samtliga sjuklöverns partier. Det har också vart den allmänna hanteringen från sjuklövern på riksnivå. Kan man inte ha en intellektuellt hederlig debatt, så är det lättare att bara fästa epitet på motståndaren. Men bekymret som följt med rädslan att inte diskutera problem har lett till att man banat väg för en oansvarig invandringspolitik och kriminalpolitik. Kriminella klaner har fått fäste, och islamister återfunnits bland partier – till och med på riksdagsnivå.

Trovärdigheten är emellertid inte på topp när sjuklövern år efter år fortsätter ge medel till islamism i regionen. När sjuklövern tillsammans lämnar in budgetförslag, eller när de övriga partierna tillsammans kommit överens om att skänka platser väljarna gett Sverigedemokraterna – till Miljöpartiet.

Det är min förhoppning att väljarna ser igenom de tomma löften som partierna i sjuklövern viftar framför ögonen på väljarna.

3 kommentarer

 1. Brorson

  I TV;s Morgonstudion idag 11 sept debatterade EU-parlamentarikerna Malin Björk, v, och Sara Skyttedal, kd, flyktingkatastrofen på den grekiska ön Lesbos, där Moria-lägret har brunnit och de 13.000 flyktingarna driver omkring på vägarna. Skyttedal berättade att 70 % av flyktingarna är afghanska ensamkommande unga män, som saknar asylskäl.

  Hon sa inte om de kom från Afghanistan eller från Iran, tid många afghanska flyktingar kom för 15 – 20 år sedan. Jag gissar på det senare, eftersom Skyttedal var så säker på att de saknar asylskäl. Hur det är med flyktingar, som kommit direkt från Afghanistan kan vi inte veta lika säkert. Björk menade tydligen att alla har rätt att söka asyl i valfritt EU-land.

  Det handlar alltså om drygt 9.000 afghanska unga män. Ska de inbjudas till Sverige för att söka asyl här och få avslag och utvisas till Afghanistan, ett land som de aldrig har bott i, utom möjligen några få år som små barn? Vi vet hur det gick med drygt 9.000., som redan finns här, trots att de fått avslag på sina asylansökningar i alla instanser, men har vägrat att lämna landet.

  Det bör kanske också nämnas att de 13.000 nu hemlösa flyktingarna är fyra gånger så måna som Moria-lägret är byggt för, vilket givetvis har lett till omänskliga förhållanden i lägret. Vilka har bidragit till det om inte de afghanska unga männen, som har snyltat på asylrätten? Om bara verkliga flyktingar hade bott i lägret hade situationen varit hanterlig. Och då hade lägret förmodligen inte brunnit. Det var ju mordbrand, som startade på tre olika platser inne i lägret.

 2. Maria

  Brorson: Endast SD har insett problematiken, även om vissa övriga partier, som KD och M, totalt förändrat sin argumentation – samtidigt som man absolut inte ger SD något form av kredit i ärendena! Istället är de andra folkvalda oförskämda mot SD på de politiska arenorna. Det är synnerligen ohedrligt!

 3. Jonsson

  Sanningen är ful, skriver K-O Arnstberg (mörkläggning wordpress, den 9 september).
  Han varnar för Råttfångaren i Hameln, som leder och lockar oss till undergång.
  Oavsett om Löfven, lättat sitt hjärta (om organiserad brottslighet) så kommer mest troligt hans (S), att fortsätta i samma hjulspår som tidigare – i riket och EU. Trots att vi har flera pågående långvariga kriser i vårt land, som förvärras av samarbetssvårigheterna inom regeringen. Närmare valet kommer färgburkarna att tas fram igen. Och mera valfläsk.
  ”Ur led är tiden, ve! …”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.