Petter Nilsson(SD)

Partitillhörighet vid brott!

Ofta går det idag att läsa i media om att politiker begår brott och har sig.

Jag är själv aktiv i Sverigedemokraterna. Det är lätt att se när en artikel handlar om en Sverigedemokratisk politiker. Det står nämligen med stora bokstäver i artiklarnas rubriker.

Ofta brukar artikelförfattaren, eller en senare krönikör koppla ihop felet politikern gjort – med en dold agenda som på något sätt tillskrivs Sverigedemokraterna i helhet.

Men samtliga partier har tyvärr politiker som begår brott och beter sig olämpligt.

Exempelvis en socialdemokratisk politiker som dömts för mord. Det är anmärkningsvärt förstås. Media har vart synnerligen försiktiga med att rapportera detta.
Ingen krönikör eller artikelförfattare har heller tillskrivit en dold mordisk agenda inom Socialdemokraterna.

Personligen tycker jag att det är gott och väl att man istället låter partier definiera sin agenda genom att tala för sin egna politik.
Men samtidigt är det klart bekymmersamt med dubbla måttstockar.

Politiker har ett ansvar för att upprätthålla förtroendet för demokratin.
Det är därför förkastligt med politiker som begår brott oavsett politisk hemvist.
Politiker som begår brott är rötägg oavsett vilka politiska partier de säger sig representera.

5 kommentarer

  1. Otto

    Lennart Holmlund är duktig på detta och tror att han kan smutskasta hela partier genom att hitta politiker som i dessa partier som utfört brått. Men ALDRIG skrivit om nån S politiker som utfört brott. Det finns brottslingar i alla partier.

  2. Basic Rules

    Samtiden.se har denna rubrik MEDIER MÖRKAR SOCIALDEMOKRATISK MÖRDARE.
    Detta är den andre S- mördaren som SVT/SR och vänsterliberal media mörkar.
    Själv har jag slutat titta på stats tv överlag, då man inte kan rapportera vad som faktiskt hänt, utan att ha sjukliga denna PK attityd ständigt i bagaget.
    Bevakningen av USA valet/Trump är ett annat ämne där man måste söka sig tex FOX news för att få en nyanserad bild. The Duran är en intressant kommenterande kanal med mycket initierade inslag.
    Följer även Dr Steve Turley på dennes podcast.

  3. majorn

    varenda gång media ” skitsnackar ” om SD ju starkare blir min övertygelse om att SD är det enda parti man kan rösta på. så vid nästa val blir det enkelt.

  4. Bergis

    Människor som delar på sociala media om en Sverigedemokrat som gjort något dumt känner säkert en godhet, en känsla av samhörighet. Jag är en reko människa trots att brott och dumheter begås av alla politiker oavsett partifärg. Orsaken är Sverigedemokraternas migrationspolitik. Man vill inte att den politik som SD fört i så många år ska få rätt. Självförnekelsen och risken för ansiktsförlust driver journalister att fortsätta smutskasta SD.

  5. Per

    Lennart är inget att bry sig om, han är bara en liten grinig gubbe. Han är sur för att S har spelat ut sin roll i svensk politik. Men slänga en massa skit på den ena och det andra är ju den självgoda gubben faktiskt bra på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.