Petter Nilsson(SD)

Det dolda slaveriet i Sverige

Nyheter idag, samt Expressen uppmärksammade tidigare i veckan att en 14 år gammal turkisk tjej tvingats gifta sig med en dubbelt så gammal man.

Att hon därefter tvingats leva som fånge i mannens lägenhet under 15 år. I lägenheten ska hon ha blivit misshandlad, utnyttjats som hemhjälp och fött barn när hon själv bara var ett barn.

Hon var fjorton år gammal när hon kläddes i en brudklänning och giftes bort.
Detta sker alltså i Sverige.

Vi bär ansvaret att vårda vårt land för kommande generationer. Ett ansvar vi vunnit från våra förfäder som säkrat Sverige som ett starkt välfärdsland med starka medborgerliga friheter och rättigheter.

Övriga partier har lyckats omhulda Sveriges kultur och identitet, man har ansett att våra förfäders arv inte vart värt att vårda. Istället har man i mångkulturens namn förklarat att många olika kulturer gärna bör samexistera, och att detta är gynnsamt för Sveriges utveckling.

Självklart finns det direkt dålig kultur, som helt enkelt inte är förenlig med svenska värderingar. Barngifte är ett exempel på detta(ett annat jag berört tidigare i bloggen är klankultur). Integration, begreppet som bygger på att man kan förena olika kulturer är inte ett särskilt bra ord för att beskriva behovet.
Vi måste lägga fokus på assimilation. Människor måste bli en del av Sverige.

För att få ordning på detta krävs det krav på att alla som kommer till Sverige lär sig svenska. Även om man migrerar inom ramen för anhöriginvandring. Vidare behöver vi slå vakt om svenska värderingar. De som kommer till Sverige måste anpassa sig till Sverige.

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.