Petter Nilsson(SD)

Riksdagspolitiker kopplade till de 40 klanerna

Har tidigare problematiserat kring de 40-klanerna som den biträdande rikspolischefen gick ut med i sin intervju med Ekot.

Enligt en hemlig rapport aftonbladet tagit del utav så pekas riksdagspolitiker ut för att vara en del av de klaner, de kriminella nätverk som söndrar Sverige.

”Fyra personer med kopplingar till nätverket är, eller har varit, riksdagspolitiker. Två satt i riksdagen för Moderaterna och en för Socialdemokraterna men har inte längre kvar sina uppdrag.” skriver aftonbladet kring rapporten.

Kristdemokraten Robert Halef (KD) sitter idag i riksdagen. En riksdagsledamot som verkat i både justitieutskottet och utrikesutskottet.

”Nätverkets förgreningar sträcker sig, enligt polisens rapport, från springpojkar på stan till föreningsverksamhet, kommunpolitik och ända upp i riksdagen. På kommunal nivå fattar politiker som ingår eller har nära band till nätverket beslut som är fördelaktiga för nätverket, enligt polisen.” Skriver man vidare i aftonbladet.

Det är inte att ta i för kraftigt att säga att klanerna söndrar Sverige. Det gör de. Detta är ytterligare ett exempel på en direkt dålig kultur som inte rimmar väl med svenska värderingar.

Riksdagen beslutar om lagar i Sverige.

En fruktansvärd utveckling!

5 kommentarer

  1. NN

    Och till valet 2022 kandiderar också två partier, delvis inriktade till klanmedlemmar (?), Arabiska partiet och Nyans…Det innebär ett nytt politiskt landskap eller…

  2. Pingback: Dubbla måttstockar | Petter Nilsson(SD)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.