Petter Nilsson(SD)

bara 27% vill ha en ansvarslös invandringspolitik

Enligt SvD/Sifo, har tydligen endast 19 % haft otur när de tänkt, och svarat att de vill ha samma invandringsnivå som vi har idag.
Endast åtta procent är tillräckligt förvirrade att svara att de vill ha en större invandring än vi har idag.

58% menar att vi måste begränsa mottagandet.

Med det står det synnerligen klart att folket vill att de politiska partierna ska föra en mer ansvarsfull invandringspolitik!

4 kommentarer

  1. NN

    Pullfaktorerna i Sverige är alltför höga! Vi måste välja att anpassa oss till övriga EU-länders välfärdssystem. Vi kan inte fortsätta vara mer attraktiva i form av ekonomiska stöd än andra stater, då det finns fler åtaganden som stat och kommun ska ombesörja!

  2. Brorson

    Njaa, minskad invandring och ansvarsfull invandringspolitik är inte riktigt samma saken i det nutida Sverige råkar det vara så, att de personer som vill ha ökad invandring också vill ha en ansvarslös invandringspolitik. Jag har då hört någon, som vill ha ökad invandring förespråka en mer ansvarsfull invandringspolitik. Detta straffar sig nu, när Ylva Johansson, fastän hon inte säger det i klartext, kräver att vi ska ta emot flyktingar från lägren i Grekland.

    Jag har tidigare liknat Sverige vid ett hotell, där nya gäster hela tiden flyttar in, men inga flyttar ut. Med en mer ansvarsfull invandringspolitik i det förgångna, hade vi kunnat hjälpa till nu, utan att gå under själva. Det är de, som pratar om medmänsklighet och human invandringspolitik som står för den mest inhumana invandringspolitiken. De blandar dessutom ihop begreppen. Asyl är ett tillfälligt skydd för skyddsbehövande så länge de behöver skydd. Invandring är någonting.
    annat

    Med en mer ansvarsfull invandringspolitik i det förgångna hade det kanske funnit lediga rum för de mest behövande i Hotell Sverige i nuläget. Naturligtvis bör vi frigöra rumi Hotell Sverige genom återvändandeprogram för de som inte behöver skydd längre. Eller är färdiga med sina studier, om de är gäststuderande. Eller inte längre behövs som arbetskraft, om de är gästarbetare. Jag tycker för övrigt att begreppet arbetskraftinvandrare ska begränsas till dem som kommit hit som gästarbetare, men sedan bosatt sig permanent i riket.

    Centerpartiet vill uppenbarligen ha en stor arbetskraftreserv, som saknar arbete och är beredda att ta jobb under hur usla villkor som helst för att pressa ner löner och arbetsvillkor. Partiet vill dessutom näst intill avskaffa anställningsskyddet för personer mitt i livet med många år kvar till pensionsåldern och kasta ut dem i långvarig arbetslöshet. Vilket inte minst kommer att drabba tidigare hitkomna invandrare. Och dessutom leder till att unga personer, som nu borde ha sitt första jobb, inte vill bli arbetare, utan hellre driver omkring sysslolösa och hamnar i knark och kriminalitet.

    Som det nu har blivit räcker det inte med en kraftigt minskad invandring. Vi måste ha en större utvandring än invandring, genom att tidigare invandrare, som kan och vill. åker hem. Vi behöver en ny migrationspolitik enligt följande:

    1. Inga permanenta uppehållstillstånd ska ges under de tre första åren i Sverige – oavsett om man har kommit som flykting, gästarbetare eller gäststuderande. Den som har vistats illegalt i Sverige ska ö.h.t. inte få något permanent uppehållstillstånd.

    2. Permanent uppehållstillstånd efter bara tre år med tillfälligt uppehållstillstånd ska endast beviljas om det finns särskilt starka skäl i det enskilda fallet. Övriga, som inte kan åka hem, ska efter ansökan kunna få förlängt med ytterligare en treårsperiod.

    3. För att få permanent uppehållstillstånd efter sex år (två treårsperioder) ska krävas att man inte har begått brott och inte har en parasitär livsstil.

    4. Till skillnad mot SD anser jag att de permanenta uppehållstillstånden ska behållas, men ska – till skillnad mot hittillsvarande praxis – fungera som en lång prövotid.(under vilken man kan bli utvisas p.g.a. brott) innan man kan bli svensk medborgare.

    5. En person med permanent uppehållstillstånd ska kunna utvisas inte enbart p.g.a. redan begångna brott, även om det är nödvändigt för att hindra honom att begå brott.

    :

    .

  3. Pingback: Tror någon alls på Löfven? | Petter Nilsson(SD)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.