Petter Nilsson(SD)

Tror någon alls på Löfven?

Stefan Löfven(S) är inte alls något snille. Efter en herrans massa år av naivitet har han slutligen kopplat ihop invandring med brott.

Löfven har emellertid gjort kopplingen. Man vill tro att det också bör gå upp ett liljeholmens för vederbörande så han ser större bekymmer med en alltför omfattande invandring. Att man då ser kopplingen att den ansvarslöst förda invandringspolitiken skapat särskilt utsatta områden, undanträngningseffekter, att den lett till att skatteintäkterna inte är tillräckliga för att sörja för stärkt trygghet för medborgarna, etc. När man gjort den kopplingen – så bör man som politiker rimligen också vilja begränsa invandringen. Rimligen vill man som politiker vilja förbättra landet.

Bekymret är emellertid att Stefan Löfven – som nu ser kopplingen mellan invandring och brottslighet – väljer att blidka miljöpartiet istället – och med det öppna upp för mer invandring.

I SvD/Sifo gjordes en undersökning där man kom fram till att endast 8% vill ha mer invandring än idag. Jag tror det resultatet motsvarar de i felmarginalen som bara markerade rutan oavsiktligt, eller för att snabbt komma igenom undersökningen.

Kommer ihåg när jag blev aktiv Sverigedemokrat. När man blev stämplad som en riktig dumming bara för att man ansåg att invandringen var för stor. Nu har jag vart engagerad så pass länge att det övergått till att bli den allmänt rådande uppfattningen.

Frågan är ju ifall det finns någon över huvud taget som tror på Stefan och dagens socialdemokrati?

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Maria

    Tidigare socaidemokrati byggde upp, nuvarande raserar samhället! Skattemedlen används helt felaktigt idag och invandringen innebär kapitalutflöde, när invandrare, helt förståeligt, önskar stötta anhöriga i hemländerna.

  2. Bibabi

    Det finns många personer som röstar cementerat på Stefan Löfven och tror honom och partiet om allt gott. Det är svårt att tänka sig att en tankevurpa kunde infinna sig hos någon av dessa personer.

  3. Lars

    Socialdemokraterna och moderaterna har samma inriktning idag, men jag litar mindre på m, som ändrar sina mål hela tiden! Ska bli intressant ifall någon egentligen önskar misstroendeförklaring?

  4. Brorson

    Lennart Holmlund är sosse bara när det passar honom själv. Nu skäller han återigen på sina partikamrater i regering för att inte ha lättat på restriktionerna för kultur- och idrottsevenemang. Vilket vore ett dubbelt risktagande bara 10 dagar efter att besöksförbudet på äldreboenden har hävts. Regeringen borde lita HELT på Tegnell, skrev Holmlund för någon vecka sedan, utan att nämna att när regeringen gjorde det, dog öv3r 5.000 personer som hade mellan några månader och flera år kvar att leva, om någon annan än Tegnell hållit i taktpinnen. Holmlund fattar tydligen inte att Löfvén & Co fått kalla fötter.

    Nu råskäller han på Vänsterpartiet, som han kallar ”kommunisterna” för att V vill rädda de arbetsrätt, som sossarna införde under 1970-talet med stöd av V. Andra sossar anklagar Jonas Sjöstedt för att vara i färd med att ge Jimmie Åkesson en maktposition i en kommande moderatledd regering. Men det är väl ändå Kristersson, och inte Sjöstedt, sin utser ministrar i en sådan regering? Vad vissa ,altberusade sossar är rädda för, är att SD skulle få ännu fler röster jämfört med förra valet i ett eventuellt nyval.

    Men kommer inte det att ske i nästa ordinarie val, 2022, om januaripartierna skulle lyckas avstyra ett nyval nu? Vad ska de då göra – avskaffa rösträtten. Både Holmlund och Peder Westerberg, L, argumenterar som om de vill avskaffa rösträtten. Vad har man att komma med, med 5.000 onödiga dödsfall och avskaffat anställningsskydd för arbetare?

    S begär nu att V ska stödja regeringen utan att få något i utbyte. Holmlund lever kvar i fornstora dagar, när V hette Vänsterpartiet kommunisterna och rättade sig efter Moskva, som bestämde vpk aldrig fick fälla en ”arbetarregering”. Trots att Moskva inte längre bestämmer och trots att den nuvarande svenska regeringen inte ens med bästa vilja i världen kan kallas arbetarregering.

    V verkar inte vara speciellt rädda för ett ev. nyval. Det kan mycket väl bli en strid mellan SD och V om besvikna f.d. S-väljare. M vill nog också vara med i den leken. Vilka är de, som råskäller på V, om inte de, som redan har utsett sina partier till förlorna i kommande val, i Umeå Lennart Holmlund, S. och Peder Westerberg, L.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.