Petter Nilsson(SD)

Hot om inbördeskrig i Sverige!

Säkert märkte en hel del av er av att nordiska avdelningen under gårdagen förklarade krig.

Uppenbarligen är inte produktionen fantastisk, till och med mobiltelefon som ringer under sändning. I bästa fall rör det sig om en person som inte förstår allvaret i vad han säger. Att det är en enskild vilsen person.

Samtidigt är det något man måste ta på yttersta allvar. I värsta fall är det en person som kan få andra människor med sig i sin kamp mot demokratin.

Det finns virriga människor där ute som har dumma, korkade idéer. I värsta fall hittar de varandra och förstärker varandras driv att göra dumma, korkade saker.

Det är skrämmande när man kommer på sig själv att tänka att detta är något som faktiskt kan förekomma i Sverige idag. Att detta faller inom rimlighetens ram.

Hot mot demokratin måste bekämpas, detta ska inte accepteras!

5 kommentarer

 1. xy

  Tänkvärt att detta händer i just Sverige! Varför inte i t.ex Danmark, som ju har en betydligt stramare politik gentemot flyktingar som vill ta kontroll över demokrati och yttrandefrihet? Och där man även tillåts göra saker som provocerar t.ex. islamister. Kan det vara så att den gamla kristna iden om att vända andra kinden till inte skapar fred annat än möjligen gentemot andra kristna, men att andra ser det som att den kristne frivilligt låter andra ta makten över kristna och blir uppmuntrade att skynda på…

 2. NN

  Hoppas att SÅPO blir medveten om organisationen och agerar! Tydliga hot uttalas ju särskilt mot Sverigedemokrater, oliktänkare, vilket är synnerligen demokratiskadligt!

 3. Håkan

  Tänk om hotet kommit från SVENSKT håll,då hade det här först och främst varit på denna tidnings förstasida.Nu kom det ju från ett håll som media inte vill prata om.Den där mannen borde ju vara lätt för SÄPO att spåra,om man ville?

  • xy

   Man kunde ju tycka att ”Näthatsgranskaren” kunde reagera på sånt här, men ha vill nog helst driva in böter från fattigpensionärer som trodde att det fortfarande fanns yttrandefrihet och som helt saknar våldskapital, eller att facebook var ungefär lika privat som att prata med vänner vid en kopp kaffe vid köksbordet. Eller att nån av nätjättarna skulle agera. Men de censurerar ju bara sånt som deras från vänstern rekryterade censurtrupper enväldigt anser komma från ”högerkrafter”….

 4. Brorson

  Nordiska avdelningen av vad? Kan vara al Qaida. Att telefonen ringer under sändningen tyder på det. Al Qaida har länge flygitt under radarn i Sverige och använt Sverige som en fristad, varifrån terrordåd i övriga Europa leds. De kan ha pratat internt om attentat även i Sverige, utan avsikt från ledningen att det skulle komma ut. Någon har inte förstått detta, utan har tyckt att det varit dags att gå till handling av något slag. Man vill tydligen ”förhandla” med sossarna, men under hot.

  Sverige är en medlemsstat i EU. Oavsett vad vi i övrigt tycker om EU och Sveriges medlemskap i EU, är uttalandet ett allvarligt brott inte bara mot Sverige utan även mot hela unionen. Att under hot om grovt våld försöka påverka en medlemsstats politik är ett grovt brott mot hela unionen. Så även om det skulle vara något slags practikal joke.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.