Petter Nilsson(SD)

Bli medlem i Sverigedemokraterna!

Valen närmar sig!
Vill du göra skillnad och arbeta för att förbättra samhället?

https://sd.se/bli-medlem/

3 kommentarer

  1. Brorson

    Jag undrar om inte Holmlund (S) är den bästa värvaren av nya medlemmar till SD. Under flera månader drev han kampanjer för att det är okej att sprida smitta till äldre, som ändå ska dö, så att de dör tidigare än de annars hade gjort, Och det är ju inte minst gamla arbetare, som hela livet har röstat på sossarna, som har offrats. Idag har han skrivit ett inlägg om munskydd.

    Sign Jonsson skrev i en längre kommentar ”I Sverige praktiseras flockimmunitet, därför struntar många i råd och rekommendationer nu. Munskydd är bra och fungerar.”, vilken besvarades av Holmlund med ”Sverige använder inte flockimmunitet. Det är du som påstår det utan några fakta. ”Jag har också skickat en kommentar, som Holmlund har valt att inte publicerat – antagligen därför att den bestyrker det som Jonsson skrivit.

    > Att uppmana folk att inte använda munskydd är som att uppmana folk att inte använda bilbälte. Ingen har väl påstått att bilbältena ersätter bilprovningen, fartgränserna och avståndet till framförvarande bilar. FHM:s kamp mot munskydden har uppenbarligen haft som syfte att öka smittspridningen i långsammare takt för att uppnå flockimmunitet. Och det har ju Tegnell själv sagt genom att likna vid en damm som inte stoppar vattenflödet helt, utan läcker ut en mindre mängd vatten. Denna ”strategi” har orsakat tusentals onödiga dödsfall i Sverige.

    Och varför har han i sin kamp mot munskydden sagt att man kan få smitta på händerna om man tar på utsidan av munskyddet, om inte munskydden minskar den mängd virus, som man inandas? Man ska naturligtvis tvätta eller sprita händerna omedelbart sedan man tagit av sig munskyddet eller av anledning tagit på munskyddet. Men i stället för att informera om hur munskydd ska hanteras, har FHM propagerat mot användning av munskydd. Hur blev det med den utlovade flockimmuniteten? <

    Detta har jag skrivit på en SD-blogg enbart för att kringgå den socialdemokratiska censuren. Holmlund är som Lukasjenka, som inte heller gillar kritik av statliga myndigheter. Om detta underlättar SD:s medlemsvärvningar bland gamla sossar, så är det Holmlunds förtjänst. För SD behövs tydligen för att sanningen ska fram..

  2. Bergis

    SD kan bli hur stora som helt under ett villkor att ni inte försämrar lagen om anställningsskydd för vanliga arbetare. SD måste bekänna färg här. LO arbetarnas stöd till SD är inte självklart så länge som det står oklart om SD stödjer försämringar i LAS eller inte.

  3. Jonsson

    ”Det är till och med så att nästan alla de 37 studier FHM själv listat på sin webbsida ger stöd för munskydd.” Detta skrev docent Jens Stilhoff Sörensen, i artikeln ”I det ansvarslösa Sverige” den 17 november 2020 (kvartal.se).
    Läkaren Benjamin Kalischer Wellander: ”Kan han få humlan att flyga?”, den 13 november 2020 (kvartal.se), om högmod i coronahanteringen.
    Förklara istället för folk hur munskydd ska användas, (samt hur fysiskt avstånd verkligen tas).
    Många handlar i egna vinterhandskar, vilket inte är fräscht! Överhuvudtaget. Var har de varit med handskarna före och sedan efter inköpen? Det ska vara engångshandskar eller handsprit! Finns det en dispenser för handsprit vid ingången till butiken? Använd den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.