Petter Nilsson(SD)

Tydliggör lojalitetspliktens avgränsningar under pandemi!

Det är förstås fullständigt oacceptabelt att boka ölprovning i regionens namn. Har själv inte fått någon information avseende det inträffade som uppmärksammats av VK.

Det är min förhoppning att detta inte skett genom skattemedel, och förstås att bokningen inte avsågs avse Region Västerbotten.
Region Västerbotten och vår personal arbetar intensivt mot pandemin.

Den andra vågen kanske inte fått den uppmärksamhet den förtjänat. Läget är synnerligen allvarligt. Det är viktigt att Region Västerbotten också är tydliga med att vi också gör allt vad vi kan för att begränsa smittspridning. De nya föreskrifterna medför också en väsentlig skärpning.

Vi har en fantastisk personal som gör ett föredömligt jobb. Region Västerbottens personal ska inte motverka smittbekämpningen, och särskilt inte med skattemedel. Därför lämnar vi också in ett initiativ till styrelsen med syftet att tydliggöra lojalitetsplikten.

En kommentar

  1. Ulf Parde

    Naturligtvis ska det inte vara (och tror inte heller det är så) något som bekostas av skattemedel. Skatter kommer väl in i stället p g a den alkoholskatt de automatiskt erlägger under festen. Kallelser till privata saker kan gärna ske utan Regionens logga. I övrigt har jag inga synpunkter på, att människor även i dessa tider vill träffas under avspända former – oavsett vad de studerar till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.