Petter Nilsson(SD)

Trygghet i den svenska skolan.

Förstår det kan verka surrealistiskt för en som vuxit upp uppe i Norrland och inte alls haft några större kriminella element i skolan.

Kanske med en vaktmästare eller lärare som hållt ordning mellan elever på skolan.

Läget i Sverige är emellertid väldigt annorlunda idag.

https://www.lararen.se/nyheter/nedskarningar/nytorpsskolan-anmald

2 kommentarer

  1. Maria

    Det blir de resurssvaga eleverna som drabbas hårdast! Och arbetsmiljön för anställd skolpersonal, som är assimilerade i Sverige, påverkas givetvis negativt, varför många av dem väljer att byta arbetsplats! En mycket ond cirkel!

  2. Tänkare

    Det finns ju många tecken på hur ungdomarna påverkas negativt av dagens skolmiljö. En del direkta tecken, men också många indirekta, där skolan inte är hela förklaringen, men troligtvis en viktig delförklaring. Självmordstankar, självskadebeteende och kraftigt ökad könsdysfori t.ex. Flickor blir osynliggjorda när lärare känner sig tvungna att koncentrera sina ibland fruktlösa ansträngningar på att hålla ordning på ett antal pojkar som löper amok. Lugna killar blir ännu mer osynliggjorda när lärarna försöker kompensera tjejerna för att de har blivit försummade pga de oroliga killarna osv. Och inte blir det bättre av de rån och den mobbing som drabbar elever på väg till och från skolan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.