Petter Nilsson(SD)

(S) vädjan till folks fördomar och känslor är inget nytt!

Stefan Löfven har uppmärksammats för sitt osakliga och historielösa försvar av VPK, i sitt frieri till de mer vänsterorienterade av liberaler – och tillika angrepp mot ett framtida konservativt regeringsalternativ.

VK:s Petter Bergner fick även möjlighet kommentera Stefan Löfvens uttalande i Expressen.

Försvaret av kritiken till uttalandet i sig, har också tagits till ytterligheter av andra extrema kommentatorer.

Kanske tåls det också att särskilt kommentera Arnstads syn på att SD på något vis skulle ansvara för skeenden som skett ett halvt sekel innan SD ens hunnit bildats, men jag ser uppriktigt sagt inte behovet.

Det hela är bara löjligt. Det är i stället uppenbart att Socialdemokraterna gör vad man kan för att vinna de missnöjda vänsterliberaler som nu söker sig från liberalerna. Att Socialdemokraterna sedan använder sig av slående och osakliga argument för att få förtroende genom att vädja till folks känslor och fördomar genom kraftfull retorik och propaganda är knappast någon nyhet.

SVT:s kommentator gör bedömningen att anklagelserna slår tillbaka mot löfven, men samtidigt har vi sett andra lyckas genom att vädja till folks fördomar. Om vi nu ska lära oss av historien…

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. HansLindström

  Socialdemokraternas historia.
  Ett folk-ett parti.Socialdemokraernas historia kan rekommenderas !Finns på Youtube och tar 1.45 tim att se!Mkt lärorik och visar på ”sossars” VERKLIGA historia!
  ”Kasta ej sten i glashus”!

 2. Brorson

  Skrev följande på Ågrens blogg för några dagar sedan:
  >
  – Vi måste införa rejäla straff för , som följs av utvisning om gärningsmannen är utländsk medborgare, för följande brott:

  – förföljelse riktad mot andra flyktingar p.g.a. deras etnicitet, religion el dyl. Var brottet riktat mot tidigare hitkomna flyktingar och deras barn och barnbarn, etc, såsom judar och kristna, som flytt från Mellanöstern, ska straffet vara dubbelt..

  – kallat svensk kvinna ”hora”. Var den förolämpade en kvinnlig busschaufför, som nekat någon att åka med för att han vägrat betala, ska straffet vara dubbelt.

  – kallat invandrarkvinna ”svenne-hora” för att hon umgåtts med en svensk. Straffet ska vara dubbelt, eftersom brott även begåtts mot den svenska mannen, som har förvägrats sin rätta att umgås med varje kvinna, som vill umgås med honom.

  – Har gärningsmannen dessutom förolämpat eller hotat den svenska mannen, ska han straffas för de brotten också.

  Det måste vara slut på straff-friheten för utlänningar, som begår brott mot svenskar, i samtliga fall när svenskar som begår samma brott mot utlänningar riskerar straff. Tyvärr har även Moderaterna gått i fällan att bara minoriteter ska skyddas mot rasistiska eller främlingsfientliga brott, när du skriver att ”Den som har fått en fristad i Sverige får aldrig utnyttja det för att förtrycka andra minoriteter”.
  <
  – Vågar SD stå för dessa krav- rejäla straff som följs av utvisning – för vad som kan förefalla vara bagatell-brott, men som är uttryck för en oacceptabel herrefolks-mentalitet? Om så vore fallet skulle väl SD av regeringspartierna anklagas för att vilja ha massdeportationer av invandrare

  Idag är det långfredag, men många kristna i vårt land vågar inte visa sin tro. Och det gäller i synnerhet kristna invandrare, som bor s.k. utanförskapsområden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.