Petter Nilsson(SD)

Bolibompa kommer uppmärksamma Ramadan

”Bolibompaklubben” kommer att anpassas till den muslimska publiken. Att barnprogrammen inte anpassas till judiska högtider och att julen inte bara firas av troende är inget man tar hänsyn till. Detta enligt SVT. I ett debattsvar där man säger att bolibompaklubben kommer uppmärksamma ramadan.

Allt finansierat genom skattesedeln.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Maria

    Tyvärr tillfrågas inte vi skattebetalare till vad våra förvärvade medel ska gå till – Vare sig i stat, region, kommun eller kyrka…

  2. Lars

    Naturligtvis kan man tala andra språk än svenska på en arbetsplats, t.ex. i ett internationellt företag som främst jobbar med andra medarbetare i andra länder. Dock förutsätts i regel att dessa medarbetare även behärskar språket i det land man bor i. Men de som tycker att det är bra med en blandning av olika språk i ett land är ju de facto rasister, om de anser att infödda svenskar är så mycket bättre på att lära sig språk än andra från andra delar av världen, att man kan kräva att infödda svenskar tala somaliska, arabiska, persiska och dessutom svenska och engelska och kanske tyska och franska, medan de som kommer från andra länder inte anses klara att ens lära sig svenska utöver sitt hemlands språk. Det finns en anledning till läkar-latinet, det handlar om att undvika missförstånd, även om läkaren jobba i ett annat land, missförstånd som ju i värsta fall kan bli dödliga….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.