Petter Nilsson(SD)

Sverige stod för 155 av de 800 gripna i den internationella insatsen!

Bland annat i SVT går det att läsa om insatsen.

”Omfattande razzior skedde runt om i världen – och även mot en rad svenska adresser under måndagsmorgonen, som en del av den internationella polisoperationen ”Trojan Shield”.
De många gripandena har kunnat ske genom att FBI lyckades skapa en krypterad telefontjänst, Anom, och etablera den som kommunikationsväg i kriminella kretsar.”

Nu är det förstås bara en tidsfråga innan Socialdemokraterna tar på sig äran för den internationella insatsen som USA och Australien ligger bakom.
Samtidigt är det djupt oroande att 155 av de 800 gripna är från Sverige.

I ett Sverige där övriga partier sett till att straff är låga, poliser få, utvisningar knappt är möjliga. I Sverige – där övriga partier aktivt har arbetat för massinvandring.
I Sverige är det kanske inte helt förvånande att en förhållandevis många gripits i den internationella insatsen.

Etiketter: , , ,

7 kommentarer

 1. arbetare

  ”Nu är det förstås bara en tidsfråga innan Socialdemokraterna tar på sig äran för den internationella insatsen som USA och Australien ligger bakom.”

  Du fick rätt , både Löfvén och lille Morgan var snabbt ute och försökte få det att låta som om vår lilla bananrepublik varit ledande i den internationella insatsen ……

 2. Lars

  Jag har sedan länge oroat mig för att Sverige har tagit emot allt för många människor från allt för många kulturer, inte minst från icke-demokratiska länder. Inte så att de skulle ha sämre skäl att fly, men för att diktaturer oftast inte har uppfostrat folk i demokratisk anda. I stället har länder med icke fungerande demokrati indirekt gynnat klan-samhällen och extremism. En stor klan kan ofta lättare kan skaffa sig inflytande och makt i en diktatur via framgångsrika klanmedlemmar som nästlat sig in i maktapparaten. En annan ännu större anledning till min oro är, att partierna i sjuklövern började ta emot för många med fel förutsättningar. Vi borde ju ha tagit emot nya först efter att först ha kollat hur vi lyckats etablera de vi redan hade tagit emot, och folk i deras omgivning påverkades. Redan för 30-40 år sedan fanns det varningssignaler. Såg t.ex. ett program av Janne Josefsson, där han återbesökte folk i förorten som gjort reportage om kanske 20 år tidigare, och som hade haft problem på olika sätt, som samhället inte alls hade kunna lösa. Men politikerna i 7 partier hade tyvärr drabbats av hybris och verkade tro att om om vi tar emot fler så blir vi duktigare på det, och om det blir dyrare kan vi ju skära ner på annat, som polis och äldrevård mm. Men inte en tanke på att de frivilliga krafterna var begränsade, och blev snarare färre när man ökade flyktmottagningen. Så i stället fick man betala folk att sköta det på arbetstid, och de som inte är idealister blev en större andel, och inte lika engagerade. Dvs. vi blev inte duktigare för att vi tog emot fler. I stället började utmaning att bli ett allt vanligare ord som man tog till när man egentligen hade slut på ideer om hur man skulle lycks bättre med att ta emot flyktingar och se till att de fick jobb – vi har väl egentligen på senare år sällan tagit emot många flyktingar som har haft lätt att få jobb…Antalet flyktingar man tar emot har alltid stått i motsats mot hur väl vi har lyckats med att ta emot dem och skapa arbetsplatser där de kommer till sin rätt och undvika att de rekryteras till kriminella miljöer. Har vi inget fungerande långsiktigt mottagande och stark polis som åstadkommer den ordning och trygghet som socialtjänst och andra aktörer som ska jobba i förorten behöver, riskerar vi under oöverskådlig tid svåra sociala och ekonomiska problem i samhället och för våra nya samhällsmedborgare själva – det kan ju knappast vara ett nöje att se sina barn och anhöriga dödas i gängkonflikter.

  • Jan Sjöström

   Hej.

   Det finns bara förklaringsmodeller som ser dagens ljus – i och
   utifrån den egna nyttan. Särintresset m a o. Platserna vid grytan
   äro heliga och skall i evig tid tillhöra endast de rättfärdiga.

   Makt över tid korrumperar. Makt över tid dödar effektivt folkets
   vilja. Demokratins hela existens.

   Makt över tid är nomenklaturans förutsättning m a o. Redan de
   gamla Romarna insåg att ”folken bäst ges bröd och skådespel”

   I landet av mjölk och honung motsvarar det ”mello och floskel i
   s k värdegrunder” Utbasunerat av hus trumpeterna i enkelt
   format ”Vann rätt låt”. Är det budskap som tillåts den svenska
   demokraten att visa enskild åsikt i.

   Att ”folket” tillåter, är och förblir vår tids förbannelser.

   Med vänlig hälsning / Jan Sjöström

 3. Erik

  I Danmark har politikerna en ryggrad och har röstat för en ny invandringspolitik, skulle inte hända i Sverige därför att vi ryggradslösa politiker här med Löfven i spetsen som gärna ljuger hela det svenska folket rakt i ansiktet.

 4. Brorson

  Läste för något år sedan att en 59-årig kvinnlig miljöpartist hade mördats av en ung afghan, vars rätt att stanna i Sverige hon hade kämpat för. Någon journalist hade brutit mot journalistikens huvudregel, som går ut på att dölja brottslingarnas nationalitet och låtsas att alla är svenskar. Det gjorde emellertid polisenens talesperson under gårdagens presskonferens, då hon sa på engelska att ”svenskar” hade gripits.

  Jag utesluter naturligtvis inte att enstaka individer av de hittills 155 gripna kan vara svenskar, med svenska föräldrar och far- och morföräldrar. Men majoriteten av den grova kriminaliteten är importerad. Jag påstår inte heller att andelen kriminella av hemländernas befolkning är lika stor som andelen utlänningar i Sverige. Jag påstår inte ens att andelen kriminella bland invandrarna är lika hög som andelen kriminella bland utländska medborgare totalt, som bor eller vistas i Sverige, legalt eller illegalt.

  För flera år sedan skrev jag i en kommentar på en S-blogg att man borde skilja mellan invandrare och ”rena utlänningar”, som kanske inte ens försökt få uppehållstillstånd utan föredrar att vistas här inkognito i syfte att begå brott. Jag menade att det är lika fel att smeta ut skulden på alla invandrare, även för brott som begås av personer som de facto inte är invandrare, som det är fel att smeta ut alla brott mot kvinnor på alla män.

  Detta tyckte sossen (en lärare i Sydsverige), som hade bloggen, var en dålig idé. Inga utlänningar får utpekas som kriminella. Jag tycker tvärtom att vi behöver tydliga definitioner av vilka utländska medborgare (eller utlandsfödda personer, om de är svenska medborgare) som är invandrare. Och vilka som inte är det. Enligt min definition är en invandrare (immigrant) en person, som har flyttat från ett land till ett annat land i avsikt att bosätta sig permanent i det andra landet, och har fått tillstånd av det landet migrationsmyndighet att göra det, d.v.s en person som enligt nuvarande svenska regler hr fått permanent uppehållstillstånd.

  En person, som vistas en kortare tid i Sverige under en stöldturné är naturligtvis ingen invandrare. En sådan person är en utlänning, som ö.h.t inte borde ha släppts in i landet och som snarast borde förpassas ut ur landet, om han ertappas med att vistas här ändå. om han ändå vistas här. Eller efter ett fängelsestraff om han under vistelsen i Sverige har hunnit begå sina planerade brott. Vad gör då dessa utlänningar förutom att själva begå brott? Jo. de rekryterar kumpaner bland invandrarungdomarna. Vilket givetvis ökar andelen kriminella individer bland invandrarna.

  Genom att dölja den importerade brottsligheten, som finns i Sverige, ökar alltså brottsligheten även bland invandrare, eller bland barn till invandrare, som kommit hit i hederligt syfte. Det som från början var fördomar om invandrare, att de skulle vara särskilt kriminella (ha en hög andel kriminella), har genom genom de förda politiken blivit till sanningar. Till detta kommer naturligtvis också att personer, som flyr från rättmätiga straff för begångna brott i hemlandet, blandar sig med verkliga flyktingar, som har asylskäl.

  Att de kunnat göra det, beror till stor del på en synnerligen ansvarslös asylpolitik, när asyl har givits även till personer, som vägrat avslöja sin rätta identitet och ålder. Blev f.ö. den mördade miljöpartisten på något sätt hedrad av sitt parti. för att hon hade gjort det hon trots allt trodde var rätt? Nej, bortsett från en enda olydig journalist, som avslöjade sanningen, har hennes död tystats ner. För den goda sakens skull?

 5. Brorson

  När en polischef säger att 155 ”svenskar” har gripits och att de gripna ”svenskarna” har begått eller planerat värre brott än gripna i andra länder, framstår svenskar som mer kriminella och benägna att ta till våld än världens övriga folkgrupper. För en internationell publik, som associerar den nuvarande svenska våldsbrottsligheten med vikingarnas vilda framfart för drygt tusen år sedan. Tänker de inte på vilket dåligt anseende de ger folkgruppen svenskar, genom att vårdslöst kalla alla gripna ”svenskar”?

  Till detta kommer det dåliga anseende regeringen har givit oss svenskar genom att tillåta höga statstjänstemän att ta livet av över 13.000 personer, som hade räddats med en annan coronastrategi, som ett led i ett vansinnigt experiment med flockimmunitet. Det tyder ju inte på någon större respekt för människoliv, och ej heller för alla människors lika värde. Att dödligheten bland invandrare, särskilt somalier, har varit märkbart större än inom den svenska ursprungsbefolkningen, har givetvis bidraget till fördomar om svenskar bland dessa invandrare – och i deras hemländer,

  Allt sammantaget: att svenskar är skjutglada typer som mördar hej vilt. Ättlingar till de gamla vikingarna. Och dessutom är ”rasister”, som med något slags låt gå-politik tillåter en exceptionellt hög smittspridning bland invandrargrupper med en hög andel individer som försörjs med skattemedel.

  Jag utesluter alltså inte att enstaka individer bland de gripna kan vara födda i Sverige, med svenska föräldrar och svenska far- och morföräldrar. Men tills motsatsen har bevisats, tror jag att dessa svenskar tillhör undantagen. Att majoriteten är utlänningar, som har valt Sverige p.g.a. vår ansvarslösa invandringspolitik och slappa kriminalpolitik.

  Naturligtvis förekommer det att förföljda tvingas fly för livet hals över huvud, och då inte hinner få med sig sina ID-handlingar. Men hur vanligt är det? Och nog borde väl dessa få individer kunna tala om vilka de är, varifrån de kommer, på vilka vägar de kommit hit och hur de kunnat passera genom land efter land utan att visa ID_handlingar vid någon gränsövergång?

  Jag har tidigare skrivit att personer, som inte vill medverka till utredningen vilka de är, ska nekas asyl och hållas i slutna (rymningssäkra) förvar tills de väljer att samarbeta eller lämnar landet frivilligt. Jag kräver inte att de ska skaffa nya ID-handlingar från landet de säger sig ha flytt ifrån. Men de ska åtminstone kunna lämna en trovärdig förklaring varför.

  I stället tillldellas de en ny (falsk) identitet av svenska myndigheter. Har de därmed blivit ”svenskar”? Frågan om ansvarsfull eller ansvarslös invandringspolitik handlar inte bara om antal, som beviljas uppehållstillstånd, utan också om kontroll vilka de som släppt in.

 6. Per

  Undrar vad det är för hudfärg på dessa ”svenska” Is kvinnor som snart är på väg ”hem” till Sverige?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.