Petter Nilsson(SD)

Herrlandslaget knäböjde inte för BLM!

Nu är det inte min sak att kommentera idrott.
Tycker någonstans att det får vara sport-bloggarnas uppgift hellre än min.

Samtidigt otroligt starkt av våra svenska hjältar att kryssa mot Spanien. Min tips-tvåa höll dock inte. Om jag inte missminner mig var bollinnehavet runt 80-20 till Spanien någonstans under första igår – där kände man nog viss oro.

Nå, ska inte bryta regeln jag just skrev upp, inte min sak att kommentera. Men! Jag måste säga att jag tycker det var bra starkt av laget att inte knäböja för BLM!

4 kommentarer

  • arbetare

   För att ” godhetssignalera” , något som är omåttligt populärt bland dumma människor nuförtiden .

   • Knut

    Hade denna match skett i nära anslutning till det uppmärksammade mordet/”mordet” som en polis begick på en afroamerikan så hade de säkert kunnat göra det. Men nu var för länge sedan och därmed inte aktuellt nu, därmed kan man inte heller hävda att det var starkt av laget att inte knäböja.

 1. Brorson

  Kan här nämna ett exempel på hur personer i Sverige (vet inte om vederbörande var / är svensk medborgare) i strid med svensk grundlag tvingas delta i politisk opinionsbildning förändamål som strider mot deras religiösa, filosofiska eller politiska övertygelse. Det gällde en busschaufför med muslimsk tro, som var anställd i ett privat bussbolag, som kör stadstrafik i Karlskrona. Han hade vägrat köra med pride-flaggor på bussen och avskedades för arbetsvägran. Det hör till saken att pride-veckan det året propagerade för grov synd enlig såväl muslimsk som kristen tro, såsom penisamputationer på män, som lurats tro att de därigenom blir kvinnor. Det har förekommit att personer, som genomgått dessa kirurgiska ingrepp, som är jämförbart med grov misshandel, har ångrat sig bittert och fått leva med sina vanställda kroppar hela livet.

  Jag har alltid försvarat religionsfriheten även för muslimer, utom när religionen används som täckmantel för terrorism och andra brott. Kristna busschaufförer borde gjort som sin muslimska kollega. Så hade det blivit en gemensam manifestation för religionsfriheten. Behövs

  Sedan detta hände har samstyret i Sölvesborg, som ligger i samma län, beslutat att inte flagga med pride-flaggan på offentliga byggnader i kommunen.

  Kan också nämna i detta sammanhang att den ”man”, som mördade en afghansk knarkhandlare i Örebro, var en omopererad kvinna. Fanns ett samband mellan mordet och hormonbehandlingen för att hon skulle få manliga egenskaper? Detta kom fram ett år efter mordet, när Kriminalvården beslutat att hon skulle avtjäna straffet i kvinnofängelse.

  Jag har själv protesterat mot att man under pride-veckan i Stockholm hade hissat pride-flaggan ovanför det kristna korset på S:t Jakobs kyrka, som tillhör Svenska kyrkan. En talande symbolik.

  Igår bröt SVT mot alla regler om opartiskt nyhetsförmedling genom ett utfalla mot den ungerska regeringen, för att den antagit en lag, som förbjuder propaganda för homosexualitet OCH ”könskorrigeringar”, vilken är riktad till personer under 18 år. Samma propaganda är tydligen fortfarande tillåten i Ungern riktad till personer över 18 år. Enligt SVT är den nya lagen ett angrepp på mänskliga rättigheter.

  Nu framställs BLM (Black lives matter) som en manifestation för allas lika värde. Men är det hela sanningen, eller kör man som under pride -spektaklet med dubbla budskap? Butiker som ägs av afroamerikaner har förstörts under BLM-kravaller i USA.

  En polsk ambassadör har sagt att polacker knäböjer endast för Gud som förklaring varför polska idrottsmän och -kvinnor inte knäböjer för profana syften som BLM.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.