Petter Nilsson(SD)

Hatpropaganda: protestlistan mot transkvinnor?

Expressen tog upp Laurel Hubbard, och transfobin i artikeln ”OS Kommittén: Protestlistan mot transkvinnor är hatpropaganda”.

Naturligtvis är det inte rättvist mot kvinnor. Tänk dig att du som kvinna, din tjejkompis, fru eller dotter arbetat hela livet för att kunna vara en av de absolut bästa kvinnorna inom en sport – för att därefter bli utkonkurrerad av en man som bytt kön.

Jag antar att transkvinnor är ett snäpp ovanför kvinnor i den postmodernistiska jämställdhetsmodellen. Men är det verkligen ens rimligt utifrån den modellen? Vidare är ju frågan hur marginaliserad gruppen transmän blir i OS-sammanhang.

Tycker det hela är väldigt märkligt av OS-kommissionen att trivialisera protestlistan som hatpropaganda. Det i sig själv är om något ett politiskt ställningstagande, att gå mot forskningen på området.

Vi har sett diverse idrottare ta (eller rentav blivit tvingade att ta) preparat – och offra sin hälsa – för att ha en chans för att få stå på prispallen. Frågan är ju i vilken omfattning transkvinnor nu kommer ta plats i idrotten, och i vilken omfattning de kommer ta över damidrotten.

6 kommentarer

  1. Lars

    Egentligen ett allvarligt kommande fokhälsoproblem, skapat av feminister och HBTQ aktivister. Och allt är fullständigt utom all sund logik och sund vetenskap (dock kanske ej genusvetemskap, som knappast skulle hålla som vetenskap i den version som fans för, när saker skulle bevisas genom att tesen skulle visa sig hålla, när den testades mot tänkbara antiteser). Och doktorander skulle mötas av opponenter, som verkligen gjorde sitt bästa för att visa på eventuella fel i forskningen. Men alltså, feministerna säger, att kvinnorna är lika bra på allt, som kvinnor. Men varför har vi då män och kvinnor som tävlar i sina egna grupper, dvs män respektive kvinnor, och inte kvinnor mot män eller män i samma tävlingsgrupp som kvinnor, och dessutom i alla sporter. Kanske vore det mera rättvist att kvinnor som bytt til män tävlar i egen grupp, och män som bytt till kvinnor i en annan, dvs fyra kön i OS. Att hormonbehandlig, i könsbytande syfte, dessutom ställer till medicinska problem av en rad typer, och att det ännu inte finns riktigt bra operationer, som helt gör om könen så att allt fungerar är ju ett annat problem, som säkert av vissa könsbytare kan upplevas som funkgionshindrande, men allra värst är att det nu finns krafter som försöker få ungdomar med existentiell funderingar och ungdomar, med psykiska problem, att tro att de i första hand har fötts med fel kön, i stället för att försöka få hjälp med sina psykiska problem, är faktisk riktigt illa, då det i slutänden kan leda till självmord och/eller förvärra psykiska problem, om könsbytet inte motsvarade förväntningarna. Dessutom gör ju ekvationen att en kvinna inte kan förbättra sin status inom sporten genom att byta kön, medan bara männen kan det, till att männen de facto stärker sin ställning, då manligt kön från födseln ger valfrihet som kan förbättra resultaten inom både manlig och kvinnlig idrott, medan kvinna från födseln i det perspektivet generellt ger en sämre prestationsförmåga, i alla fall i de flesta fysiska idrotter. Den postmodernistiska modellen är i många avseenden katastrofalt dålig, då den inte kan förklara särskilt mycket, inte förbättra särskilt mycket, men kanske skapa en drömvärld för vissa, som dock faller platt när den ska hantera verkligheten i samhället. Det finns ju också gott om andra exempel, där verkligheten skiter i postmodernistiska teorier, t.ex. brist på respekt för kvinnliga poliser i de s.k. utanförskapsområden. Eller att vissa kvinnor kanske känner olust om nyblivna kvinnor, ej fysiskt könskorrigerade, dyker upp i omklädningsrum eller toaletter

  2. Brorson

    En sann (?) berättelse från avdelningen 4-åringar på dagis: ”Varför sitter du och gråter, lille Per?” – ”De andra barnen retar mig för att jag inte är homo.” Om tio år vill Pernilla, som han kommer att kalla sig, byta kön och bli kvinna, eftersom hen är säker på att hen är född i fel kropp. I min andra kommentar till förra inlägget framkastade jag tanken på ett totalhaveri för den nuvarande svenska familjepolitiken, som kan vara EN bidragande orsak till att svenska kvinnor inte vill föda barn.

    Och de ”kvinnor” som vill det, de som, de som trott sig vara födda i fel kropp, kan inte. Det räcker nämligen inte med penisamputationer och konstgjorda vaginor. När kommer kravet på livmodertransplantationer från verkliga kvinnor till män som vill bli kvinnor? Men det finns en lösning: Män, som vill ha barn kan ju hyra en livmoder hos en fattig kvinna i Ukraina för inplantering av sitt provrörsbefruktade barn – en lösning som till mångas förvåning skarpt fördömdes av förre V-ledaren Jonas Sjöstedt. När kvinnors kroppar inte är till salu för sex (prostitution) bör de inte vara till salu för andra ändamål heller, menade Sjöstedt.

    En annan V-politiker brukar emellertid börja sina anföranden med ”Ärade ledamöter, män kvinnor och icke-binära…” Varför inte en särskild olympiad för icke-binära av alla de slag: mån som blivit kvinnor, kvinnor som blivit män, och personer som bytt kön hos folkbokföringen (juridiskt kön), men behållit sina ursprungliga biologiska kön? I kommunen, där jag bor, är kvinnor, som är födda som sådana, i praktiken utestängda från offentliga toaletter p.g.a. nedkissade sittringar i de ”könsneutrala” toaletterna, som politikerna beslutat om – i stället för särskilda toaletter för icke-binära.

    Börjar inte fjäsket för mycket små minoriteter, som har sig själva att skylla, om de inte har blivit indoktrinerade att hata sig själva av den moderna genuspedagogiken på dagis?Varför talas det aldrig om alla könsbytare, som anser sig ha blivit lurade och bittert ångrar sig och anser sig ha fått sina liv förstörda? För att åter anknyta till min förra kommentar, där jag skrev om en schlager, som spelades i radio under tidigt 1960-tal, om vita kvinnor som steker sig i solen för att få mörkare hudfärg och svarta kvinnor, som använder blekmedel för att få en ljusare hudfärg.

    Varför går det inte att byta hudfärg genom medicinska eller kirurgiska ingrepp, när det enligt vad barn och ungdomar luras tro, är möjligt att byta biologiskt kön på samma sätt? Det är nämligen inte möjligt att byta biologiskt kön. Det som är möjligt, är att med klåfingriga läkares hjälp vanställa sin naturliga kropp, så att den får likheter med det motsatta könet. Det biologiska könet bestäms nämligen av kromosomerna, som finns i varje kroppscell.

    Jag vill även göra en annan återkoppling till min förra kommentar, nämligen hur rasbiologin fortfarande präglar synen på Norrlands inland och dess befolkning. Det gjordes många skallmätningar på samer, men mig veterligt drabbades inte samerna av särskilt många tvångssteriliseringar. Vilket kan beror på att rasbiologiska institutets chef Herman Lundborg hade förälskat sig en samekvinna och fått barn med henne.

    Enligt den rasbiologiska ”vetenskapen” har ”skogsmänniskor” som enligt institutet återfinns i Norrlands inland, Västerdalarna – och märkligt nog – på Gotland, särskilt dåliga rasegenskaper och alltså inget att satsa på, speciellt inte om de bodde kvar i hembygdeb och fick barn med en partner med samma dåliga rasegenskaper. De borde tvångsförflyttas till kusten eller söderut.

  3. Brorson

    1. Personer, som tillhör en minoritet och drabbas av motgångar som även kan drabba majoriteten, brukar skylla dessa motgångar på grupptillhörigheten. Alla, som tillhör majoriteten, inte minst vita heterosexuella män, anklagas för diskriminering och förtryck. Minoriteten säger att de har blivit ”rasifierade” ett ord som antyder att någon annan har gjort dem till det de är exempelvis n*gr*r. Blev de det, när de kom till Sverige? Inte konstigt att förnedringsrån mot unga vita män och överfallsvåldtäkter mot unga vita kvinnor ökar, när svenskar ständigt utmålas som ondskefulla och fientliga.

    2. Numera heter det hbtqi, där den sist tillagda bokstaven står för ”intersexuella” och avser personer, som blivit ”könskorrigerade” mot sin vilja. Samma ., som har propagerat hej vilt för könsbyten, uppträder nu som intresse-organisation för offren för den egna propagandan. Eller ännu värre som intresse-organisation för personer med ”Benjamins sjukdom”, som beror på ett kromosomfel. Tydligen har det gjorts misslyckade försök (om även i Sverige, vet jag inte), när dessa personer var småbarn, att korrigera detta medicinskt eller kirurgiskt, vilket har förvärrat sjukdomsbilden. Naturligtvis är det avskyvärt att utprova nya behandlingsmetoder på ofrivilliga försökspersoner, men å andra sidan vore det en välsignelse om man lyckas hitta bot mot denna hemska sjukdom.

    3. Att man skulle kunna byta kön på människa är vetenskapligt en bluff, och läkare som sysslar med detta – på skattebetalarnas bekostnad – borde åtalas för grov misshandel, även om det var på den från början fullt friska patientens egen begäran. Offren för denna verksamhet har reagerat olika; En del förtränger verkligheten och tror att de är ”rasiferade” eller offer för majoritetens ”transfobi”. Andra inser att de har blivit lurade och är väldigt, väldigt ledsna.

    4. Att man skulle kunna födas i fel kropp strider mot de två största världsreligionerna, kristendom och islam – och är alltså även teologiskt en bluff. En avgudalära som förutsätter själens pre-existens. Enligt ateistisk vetenskap är det vi kallar ”själen” en produkt av biologiska processer i kroppen. Enligt religionerna formas kroppen av själen.

    Att dessa kvasireligiösa och pseudovetenskapliga irrläror, att man kan födas i fel kropp, sprids i det moderna samhället torde bero på den fortgående avkristningen, att tomrummet efter kristendomen ännu inte har intagits av någon annan religion. Vilket jag är övertygad kommer att ske. Sverige kommer att bli första muslimska land i Västeuropa, om det intellektuella förfallet inom det sekulariserade svenska samhället får fortsätta som hittills..

    Om det är sant att svenska kvinnor inte vill föda barn, så torde genuspedagogik, könsförnekande, familjepolitiken och en jämställdhetspolitik, som inte tillåter kvinnor att vara kvinnor fullt ur, vara orsaker.

  4. Samuel.R

    Fast genetik är precis vad som i slutändan särskiljer ALLA världsmästare mot förlorare. Alla löpare kan exempelvis inte bli lika snabb som Usain Bolt oberoende av hur rätt och hur mycket de tränar. Bolt har haft fördelen att ärva fler typ-II muskelfibrer än den stora majoriteten löpare. Gener styr också hur mycket stryk kroppen tål (det är inte ovanligt att många elitidrottare får utslitningsskador), hur mycket stress du pallar under en tävling, och den mentala uthållighet som krävs för att hålla på med elitidrott (det är en tämligen repetitiv sak att hålla på med som kräver stor möda och lidande). Bolts motståndare kan slita häcken av sig om de vill, men i avsaknaden av goda gener för löpning kan de aldrig nå samma resultat som Bolt. Den bästa doping är rätt gener. Så ja, en tjejkompis eller ens fru kan lika väl träna hårdare och mer än en annan kvinna men ändå få sämre resultat.

    Sannolikheten för att transpersoner tar över damidrotten? Till att börja med består transpersoner av procentuell minoritet. De som överhuvudtaget ägnar sig åt elitidrott är en ännu mindre minoritet. Hur som haver är kontentan densamma: transpersoners gener styr deras potential lika mycket som hos icke-transpersoner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.