Petter Nilsson(SD)

SD störst i Sentio!

I ny Sentiomätning är SD största partiet!
Liberalerna över fyraprocentspärren, och med det visar mätningen att SD, M, KD samt L har 53 procent av väljarstödet sammantaget.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. arbetare

  Varje skjutning , gruppvåldtäkt eller förnedringsrån gör att fler väljare överger de partier som har orsakat att landet ser ut som det gör idag .

  Nästa år kommer SVT att i vanlig ordning vräka ut krigsrubriker och vinklade reportage om miljö , arbetsrätt och feminism för att försöka hjälpa upp sekterna MP / V / Fi som 99.99% av personalen sympatiserar med .

 2. Kenth

  Vänta du till det blir allvar….då myglas det bort röster
  som förra valet.
  S= 2stegsparti
  1: Ta makten
  2:Behålla makten till varje pris.
  SD är farliga så därför finns det bara
  en väg då inget annat finns att skrämma upp
  befolkningen att SD är farligt för landet*SUCK*

 3. Brorson

  Jag gratulerar till framgångarna beträffande väljarstöd. Även om Sentio brukar visa bättre siffror för SD än de andra instituten och kanske även bättre än kommande valresultat, tyder det mesta på att SD har passerat tjugo procent och kommer att stanna över. Det trodde jag aldrig skulle komma att ske. Men därför måste jag också – apropå den senaste tidens cementdebatt – uppmana SD att vara rädda om sitt anseende som ett sverigevänligt parti. Sverigevänligheten måste väl också omfatta den svenska naturen?

  När isen smälte för sådär 10.000 år sedan, samlades mycket vatten i de svenska markerna och inte bara i de marker som låg under den dåtida havsnivån. De första vägarna gick uppe på åsarna, eftersom mden lägre belägna marken var så vattenmättad, så att man kunde färdas på den bara under vintern. Den arkeologiskt intresserade kan se massvis med fornminnen på de grusåsar som fortfarande finns kvar.

  Under 1600-talet och framåt utnyttjades vattenkraften för att driva kvarnar och stångjärnshammare. . Härför byggdes dammar, som fångade upp vattnet på dess väg mot havet. Dessa dammar rivs nu enligt ett EU-direktiv, som länsstyrelserna driver igenom med stöd av MP: Härigenom förstörs inte bara svenska folkets kulturminnen från brytningstiden mellan förindustriell och industriell tid. Stora naturvärden går också till spillo.

  Första gången jag fick kännedom om att någon politiker hade protesterat, var det en sverigedemokrat i Småland. Han följdes snart av fler sverigedemokrater i Småland och på Öland. De reagerade inte bara mot förstörelsen av kulturminnena utan mot den kraftiga sänkning av grundvattnet, som damm rivningarna medförde. Sedan dammarna anlades hade stora utdikningsföretag genomförts, speciellt under 1800-talet,för att skapa ny åkermark av sjöar och myrar. De gamla dammarna fick därigenom en ny funktion, nämligen hatt hålla grundvattnet på en rimligt hög nivå.

  När EU-byråkrater, länsstyrelse-tjänstemän och MP-politiker tror att man kan återställa den ursprungliga naturmiljön som den var före tillkomsten av dammarna, förstör de i själva verket de sista resterna av denna naturmiljö. Resultatet blir ett halvöken-liknande landskap under större delen av året, särskilt i de regnfattiga delarna av Sydeuropa. Och svåra översvämningar efter skyfall- vilket ansvariga politiker skyller på koldioxiden. Sverigedemokraterna i sydöstra Sverige, hade sett början på en liknande miljökatastrof i deras egna hemtrakter. Början till ett halvökenliknande landskap även i Sverige.

  Att man skulle kunna återställa landskapet som det var under de första årtusendena efter istiden är rena fantasier. För det skulle det behövas en ny istid. Den kanske kommer. Uppgiften för naturvården, för en sverigevänlig miljöpolitik, måste i stället vara att bevara så mycket som möjligt av det svenska kultur- och naturmiljölandskap, som vi har ärvt efter tidigare generationer.

  Men fiskens vandringar till sina ursprungliga lekplatser i de högre belägna insjöarna, som den inte kunnat nå under flera hundra år, vilket sägs vara syftet med dammrivningarna? Javisst, men den finns andra metoder än att förstöra naturmiljö och stora delar av vårt kulturarv.

 4. Pingback: Gängen värvar 8-åringar enligt polisen! | Petter Nilsson(SD)

  • Flemming

   Sentio Research är ett skandinaviskt marknads- och opinionsundersökningsinstitut. Företaget gör sedan 2005 månatliga partisympatiundersökningar i Sverige. Sentio har sin bakgrund i Institutet för sociologi och statsvetenskap vid teknisk-naturvetenskapliga universitetet i Trondheim i Norge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.