Petter Nilsson(SD)

Antidemokratiska Regeringstendenser!

Bland annat Socialdemokraterna har länge angripit mitt parti, och mig för att på något högst ospecifikt vis vara odemokratiska.

Det har förstås vart ett försök att angripa på en av få arenor där man inte ännu behövt fullt-ut kopiera vår politik för att behålla väljare.

Följande går att läsa i expressen/GT:s krönika, skriven av Christer El-Mochanaf.
I Brå-rapporten framgick i veckan att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken.

Och i GT:s granskning i dag står att hälften av landets 190 000 långtidsarbetslösa är födda utanför Europa.
Förklaringarna till dessa problem är inte svartvita, men första steget mot åtgärder är att prata om dem.
Därför säger det mycket att minister Eva Nordmarks pressekreterare efter vår publicering hör av sig – och anklagar granskningen för att vara propaganda.
”Flörtar med SD”, som han skriver.

Det är intressant och någonstans vågat av honom att skriva i ämnet. Förutsätter att det är lite av ett isbergsfenomen. Det vill säga, säkerligen förekommer det att ministrars presssekreterare hör av sig efter publiceringar.
Samtidigt är det i sig svårligen fel att höra av sig och diskutera. Men att uttryckligen kritisera en granskning som flörtande med SD är ytterst anmärkningsvärt – men väl talande för Socialdemokratin.
Invändningen är således att media ska förtiga sanningen för att inte vara dummingar.

I sanningens namn hade jag själv sällan sett samhället och övriga partier förstå och kopiera av SD i den omfattning som gjorts.

Samtidigt så vill jag tro att de flesta idag ser behovet av en mer sträv invandringspolitik, likväl som en vettigare politik över huvud.

Etiketter: , , , , , , , ,

9 kommentarer

 1. Henrik Agerhäll

  Tyvärr är det väl vissa grupper som inte arbetar så mycket som ändå dominerar på landets BB-avdelningar och det är där landets framtida öde avgörs.

 2. Kenth

  Som sagt Svensken är ett vanedjur och ett ganska lat sådant.
  Så därav vill inte många ha någon förändring för då är risken
  att avkall eller merjobb blir slutsumman. Bättre då sitta tyst o köra
  på i invanda rutiner än testa på något nytt.

 3. Jonsson

  Sossarna tycker nog att de uppfunnit en enkel och genialisk metod för att slippa ta tag i problemen – som de ju själva i hög grad bidragit till och arrogant förvärrat. Det vill säga; man skyller på andra, och lägger fram för allt skulden på SD. Ett nollsummespel.
  Att fortsätta nonchalera våldsutvecklingen kan bara innebära ett: det kommer att bli ännu värre.
  Tydligen har sossarna speciellt i Rosenbad, viktigare mål här i livet. Låt mig gissa…

 4. Kim

  Jag delar inte SDs värdegrund och populistiska hållning MEN håller helt med om att det är bedrövligt då politiker inte vill ta i de besvärliga frågorna. Det är lika illa som då politiker tror att det finns EN lösning på alla problem. (tex ”marknaden”, sänkta skatter” eller ”stoppa invandringen”.)

  • Lars

   Populism är mera demokratisk än globalism och elitstyrd liberalism, då de senare brukar innebära att de fattigaste i ett ”rikt” lands befolkningen får betala de rikas filantropiska och globalistiska satsningar samtidigt som de rikaste blir allt rikare, och använder rikedomarna till att utöva makt enligt sitt eget godtycke men utan att fråga de fattigare i befolkningen om de är villiga att avstå sin obetydliga (per capita) privata egendom (inklusive det löneutrymme som de avstått för att få pension och sjukförsäkring mm….

    • arbetare

     Min värdegrund är att jag är MOT våldtäkter , MOT sharialagar i förorterna och MOT miljonregn över dömda brottslingar , alltså kan jag inte rösta på sossarna .
     Vidare så är jag MOT pedofili , MOT importen av 30 miljoner invandrare till landet och MOT marknadshyror så då försvann C också .
     Jag vill inte att man ska legalisera sex med vare sig barn , lik eller djur så L går bort .
     Kommunismen har orsakat svält och massmord där den införts så V kan ingen frisk rösta på .
     Kvar blir M , Kd och SD .
     Av dessa är det SD som haft rätt i sak hela tiden trots att statssponsrat näthat , smutskastning i media och ljugande politiker försökt lura i oss motsatsen .

     Alltså röstar jag på de som bevisat under många år att de vet vad de talar om .
     SD

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.