Petter Nilsson(SD)

Centerpartiets rötter

Följde centerpartiets stämma sporadiskt under helgen.

Vi har ju en rad olika viktiga samhällsproblem som människor oroar sig över. Ökat våld, en större otrygghet, cementkris, klanproblematik, elbekymmer (elnät/kapacitetsoro).

C snackar mest illa om SD. Det. Sen att stämmans mest uppmärksammade fråga var kring att C nu är för omskärelse på pojkar.

Man undrar riktigt hur centerpartiet kom att ta den resa det gjort. Klart är att det tagit milsvida steg från dess ”rötter”. Den postmodernistiska hållningen som nu präglar centern känns väldigt fjärran från centerpartiets rötter.
Det finns förvisso några kämpar internt i Centerpartiet som försöker verka för ett parti som slår vakt om glesbygd, landsbygd och skog- och jordbruksfrågor – men de syns bli allt mindre del i partiet som nu tagit sig långt ifrån sina rötter.

Får väl hoppas att väljarna tar ställning till det postmodernistiska parti det är idag, och den politiken partiet för idag.

Etiketter: , , , ,

5 kommentarer

 1. Michael Grahn

  Kan du inte se till att börja städa i ditt eget parti, bara ett litet tips. Dina inlägg här i VK har precis noll trovärdighet. Bara för att någon säger sanningen om ert parti då skall alla dess påhopp börja.

 2. Kenth

  Min farmor som var född 1910 och religiös trodde jag röstade på kds.
  men min förvåning blev stor då hon sa hon röstade på C för som hon som var
  uppväxt och levt med jordbruk och kor var C det enda alternativet.
  Långt ifrån dagens klacktrippande politiker…mer jordnära förr..men det gäller ju
  fiska röster idag…och följa det som ger just för stunden.

 3. Jonsson

  Centern har blivit ett enfrågeparti (GP ledare 7 juli). Partiet sysslar nu bara med att försöka utestänga SD. Lööf och kompani dagtingar med det mesta av partiets tidigare politik.
  Allas lika värde (Centerns värdegrund) omfattar visst inte småbarn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.