Petter Nilsson(SD)

10 fler IS-kvinnor

Ytterligare Tio IS-kvinnor på väg till Sverige.

Skrev senast för en dryg månad sedan om IS-kvinnor som återkommer till Sverige. Skrev det i inlägget ”Dra in IS-kvinnornas medborgarskap”. Men nu rör det sig alltså om tio kvinnor till. Tio kvinnor och tjugosex barn.
Totalt 36 till Sverige som tidigare levt i terrorsekten.

Hemlighetsmakeriet var stort kring de tre IS-kvinnorna som ansågs för farliga för syrien. De som UD uppmanade den kurdiska administrationen att vara tysta om.

Det jag kan tycka märkligt, men väl relevant är följande citat från UD:s kabinetsekreterare från GP:

– Låt oss inte glömma bort det faktum att ett mycket stort antal IS-svenskar, inklusive män, har tagit sig tillbaka på andra vägar till Sverige, utan att säkerhetspolisen har mött dem på Arlanda, utan att svenska myndigheter har känt till att de har smitit tillbaka på olika sätt till Sverige. Det är något som jag tycker att vi har anledning att ännu mer oroa oss för.

Etiketter: , , , , , , ,

3 kommentarer

 1. Håkan

  Dansken lämnar inget till slumpen.Man förlänger den skarpare gränskontrollen. Varför?Jo man vill inte in Islamister från Absurdistan (Sverige).

 2. Kenth

  Sveriges regering bryr sig för mycket om vad som händer i utlandet’
  och då blir vi här hemma lidande. Dags tänka om och inse att vi här
  i landet också finns annars rasar korthuset sverige snart ihop.

 3. Jonsson

  UD avråder vanligtvis från icke-nödvändiga resor, som kan få konsekvenser. Detta gäller tydligen aldrig inresa till Sverige.
  Nu påstår dessa att det finns ett stort mörkertal av återvändare att oroas över.
  Om UD känner till detta, medan SÄPO inget vet … då är det ändå Ann Lindes (s), sak att åtgärda. Öresundsbron och flygplatser verkar vara viktigaste inkörsportarna till Sverige. Linde kan börja där med gränspolisens hjälp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.