Petter Nilsson(SD)

LO kovänder om höjda pensioner!

Skrev tidigare om att LO precis som SSU vart inne på linjen att S bör söka stöd hos SD för att höja pensionerna. Därefter har Jimmie Åkesson bjudit in LO till ett möte.
Ordföranden har därefter tackat nej till inviten genom att – lagom representativt – be Jimmie Åkesson att kunna det ”fetglömma”.

Proffsigt LO. Detta kommer säkerligen att leda till att förtroendet för organisationen och dess påstådda agenda att höja pensionerna ytterligare ifrågasätts.

Hon menar vidare att det inte vore rimligt utifrån att SD vill sänka biståndet till länder som exv Afghanistan för att finansiera pensionssatsningen enligt HD/sydsvenskan.

Etiketter: , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Marko

  Lägg nu oxå ett skarpt förslag om skärpta krav för försörjningsstöd.
  Motprestation för bidrag ska krävas.
  Detta för att antigen få igenom det eller syna ännu en bluff, denna gång från sosseriets nya partiledare.

 2. Snickarn

  Ska 2022 bli det året då vi ser massflykt från byggnads med fler fackförbund? Våran fackavgift gör nog bättre nytta på en Pensions Fond med tanke på hur LO svansar för Sossarna. Och det behövs ju bara att en Idiot fortfarande röstar på Sossarna å är med i Byggnads för att Avtalet ska gälla på hela företaget.

  • Kim

   Byggnads är ju ett av fackförbunden som faktiskt lyckats ordna för sina medlemmar. Se vad en snickare har för lön och villkor. Jämför med en barnskötare eller undersköterska.

   Skulle tro arbetsgivarna/Byggindustrin jublar ordentligt åt liknande kommentarer och om SDs populistiska snack får fäste.

   Hur däremot undersköterskor, barnskötare m.fl kan stödja sina fackförbund är obegripligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.