Petter Nilsson(SD)

LO: ”Demokratiskt” ge medel till S valrörelse! 

Gideonsson i SVT:s 30-minuter.

Gideonsson som sitter i absoluta toppen i S. 60% av LO-medlemmarna röstar inte på S. Samtidigt ska man lägga medlemmarnas medel på sossarnas valrörelse. Hon menar vidare att det är fullt demokratiskt.

Kring pensionen så är hon rent ohederlig. Tidigare har hon sagt att S ska samarbeta med SD för att få igenom höjd pension (i likhet med SSU), till Jimmie Åkessons invit att verka för att höja pensionerna har hon bett honom att detta ”fetglömma”.

Sverigedemokraternas förslag att finansiera en stärkt pension bygger på att skära ned på bistånd. Inte, som S, genom att höja pensionsavgiften.

Etiketter: , , , , ,

7 kommentarer

 1. Krister

  Bra att bloggförfattaren lyfter saken, samtidigt som man måste ställa sig frågan om vad som är nytt under solen.
  Så här har det ”alltid” varit, åtminstone under de senaste 70-80 åren. LO och S ingår en en fruktansvärt ohederlig och odemokratisk allians, där S stiftar lagar kring arbetsmarknad/arbetsliv och ett bidragsberoende liv för många medborgare vilket gör att arbetare mer eller mindre tvingas i i LO:s rullar. Ända fram till 1991 var den här konstellationen t.o.m så säkra i sina maffiaroller att ett man tvångsanslöt många LO-medlemmar till partiet!! Här pratar vi demokrati på hög nivå! (sarkasm).
  Att facket och partiet under historien har genomgått ett stort antal skandaler där det visat sig att högt förtroendevalda, både politiker och fackpampar, har stulit/missbrukat medlemmarnas pengar har borde ha gjort att båda dessa organisationer skulle ha skjutits i sank för att aldrig mer återuppstå. Tyvärr är ”gamla sanningar”, myter och traditioner starka drivkrafter vilka bidrar till att dupera alltför många väljare till att fortsätta att rösta på dessa gigantiska organisationer. Och så länge vi väljare låter detta pågå kommer vi tyvärr vara i deras grepp där samhällets medel, våra skattepengar, används vind för våg för att upprätthålla S galna makt- och skrytprojekt, i stället för att komma oss medborgare tillgodo.

 2. Kenth

  Vi ger bort så mycket pengar i bistånd så i slutändan
  kan det mycket väl vara vi själva som behöver detta
  för att inte gå omkull.
  Jag tror inte någon annan skulle skänka bidrag till oss
  om vi går i bankrutt och konkar.

 3. Marko

  Demokratins räddare, sosseriet, har en väldigt märklig inställning till vad det är för något.
  Trist att vi har en sån lättlurad befolkningen som på riktigt tror dom väljer mellan socialism och koncentrationsläger.

  • Mique

   Stackars lilla svennetomte, ni brunskjortor ska väl knappast komma här och snacka om demokrati! I stort sett, så är det framförallt de lågutbildade, äldre, feta, vita svenska männen, som har gått på (N)SD(AP):s mörkbruna propaganda.

   • Marko

    Och här har vi ett typexempel på sosseriets lågintelligenta väljarkår nuförtiden.
    Just denna dessutom extrem rasist.

    Det är pga dessa lättlurade som S kan driva valkampanj ”för demokratin”

    • Mique

     Men Lilla jantefjant. Varför skjuter du dig själv i foten, gång på gång!? Du tycks vara ett typexempel på en ”nyttig idiot, ett tacksamt offer för brunskjortornas propaganda. Skulle jag vara socialdemokrat!? Jag har aldrig röstat i svenska politiska val. Mitt enda uppdrag, är att aldrig någonsin släppa brunskjortorna över bron igen! Rasist kan jag väl knappast vara, jag är en välutbildad, äldre, slank, vit, icke svensk man, med svenskt medborgarskap sedan mitten av sjuttiotalet. Jag är säker på att min samhällsgrupp är i minoritet gentemot lågutbildade, äldre, feta, vita svenska ”män”.

 4. Bergis

  Hur Ställer sig Sverigedemokraterna till försämringar i LAS som Centerpartiet och Socialdemokraterna vill försämra? Väljarna behöver ett svar från SD.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.