Petter Nilsson(SD)

EN SVENSK TIGER

En svensk tiger!

På förekommen anledning (främst sociala media), och också något som uppmärksammats av bland annat Norrbottensbataljonen via facebook.

Om du ser militärfordon, soldater, flygplan eller liknande. Lägg inte ut information om var och när du försvaret.
Oavsett bild, film eller text.

Slut på meddelandet.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

13 kommentarer

 1. Maria

  Vid krigshot i närområdet, blir det viktigt att vi medborgare agerar korrekt! Också andra stater har tillgång till Internet…En svensk tiger, begrepp från beredskapsåren, är lika aktuell uppmaning idag!

 2. Håkan

  Jag noterar att Statsminister Andersson inte är intresserad av att ta emot Ukrainare?Vad är detta?Gäller inte alla människors lika värde som är ett ständigt mantra från S?Är Ukrainare för lika oss(svenskar) på alla sätt för att passa dessa hycklare?Man kan också notera att dom av alla Svenska besserwissrar utskällda länder som Polen och Ungern ställer upp och ger skydd till sina broderfolk.

  • Arbetare

   Hon vill helst bara ta emot mu(s)limska analfabeter utan vare sig idhandlingar eller vilja att integreras i det svenska samhället .

   Ukrainare är i regel vita (så hemskt ) , kristna ( ännu värre ) konservativa
   ( ring polisen ) och inte så benägna att rösta på S efter att ha levt med socialismens fasor tidigare .

 3. Jonsson

  Google vet nog var de håller till.
  Finns satelliter i rymden.
  Militära drönare.
  För övrigt en sund uppmaning.
  I krig mot Ryssland, i forna tider, var det viktigast att skydda Stockholm.
  Hoppas vi i Norrland, får förvarning om något allvarligt är på gång…

 4. Ulf Parde

  Putins anfall och lögnfabrik är det absolut värsta sedan Hitlers och Stalins dagar.
  Och visst, jag tycker också att vi ska ta emot flyktingar från Ukraina. Men för att inte återigen få en ohanterlig flyktingsituation (som vi delvis ännu lider av) bör vi helt upphöra med att ta emot utomeuropeiska flyktingar (inklusive kvotflyktingar). Det är ju också dessa kategorier som gett oss största problemen på sikt, och även för stunden haft ibland mer oklara flykingskäl (inklusive oklar ålder).

  • brorson

   Om Trump fortfarande hade varit president, hade han kanske gått med på rimliga krav att inte hota Moskva med amerikanska kärnvapen från ukrainskt territorium, och då hade Putin inte haft någon förevändning att försöka avsätta clownen till president i Ukraina. Svenska S, som förr ivrat för kärnvapennedrustning ivrar nu för kärnvapenupprustning, med den förföriska frasen att varje land har rätt att självt välja ”väg”.

 5. brorson

  Det ska inte göras undantag för ”rätt” hudfärg, religion eller kultur.. utan Dublinförordningen ska strikt och för alla. Och den säger att alla flyktingar som kommer in i EU, ska lämna in sina asylansökningar i första EU-land, som de kommer till. Och att ansökningarna – med få undantag – ska utredas av det landets migrationsmyndighet, som först ska besluta om utredningsland. Det är alltså flyktingen själv som bestämmer om utredningen ska göras i Sverige, utan det bestämmer den polska eller rumänska migrationsmyndigheten, som har att strikt följa Dublinförordningen och inte bara får skicka ärendet vidare för att själv slippa besvär.

  Om en flykting kommer till Sverige utan ett sådant beslut från första land, ska han skickas tillbaka dit för beslut, även om det är troligt att beslutet blir Sverige. Följer vi inte detta strikt får vi aldrig någon ordning på flyktinginvandringen.

  Denna regel får inte förväxlas med vidarebosättning, som handlar om personer, som redan fått asyl i ett land, men därefter fått tillstånd att bosätta sig i ett land längre bort, tillfälligt eller permanent.

  • brorson

   Det är alltså inte flyktingen själv som bestämmer om utredningen ska göras i Sverige, utan det bestämmer den polska eller rumänska migrationsmyndigheten

 6. Kenth

  Verkar som den ström av mottagna invandrare är till 99% godkända för de
  är potentiella S-röstare vid val.
  Alla har lika värde…tyvärr så har inte alla lika tänk så därav att man måste
  lära sig urskilga bråkstakarna i en flyktingstorm.

  • brorson

   Som EU-land sk vi följa Dublinförordningen och kräva att andra EU-länder också gör det. asylutredningar för ukrainare ska göras i Sverige endast om;
   1. Sverige är första asylland (kommit med direktflyg från Ukraina).
   2. Migrationsmyndigheten i ett EU-land, som är ett grannland till Ukraina och dessutom är första EU-land som flyktingen kommit till, har bestämt att utredningen ska göras i Sverige. alla andra ska skickas tillbaka till det landet för beslut om utredningsland. Det bestämmer inte flyktingen själv.

   För de allra flesta är första land också utredningsland.

 7. Jonsson

  Ukrainare kan röra sig fritt inom Schengen, de väljer nog främst själva var de söker skydd.
  Det är underligt att de inte förutsåg Putins anfall.
  Det kablades ut bilder på människor vid bankomater… den morgonen.
  Putin kommer att se till att Ukraina avväpnas och får nytt styre. Han är tjekist, inte sjuk som vissa hävdar. Natos utvidgning mot öster, verkar ha satt igång det här. Vilket NATO förutsåg, eller…
  Så var är NATO nu? Borde de inte hjälpa Ukraina!
  Istället får Ukraina, nu be om vapen och humanitär hjälp från övriga Europa. Som Sverige, med Rysslands ögon på sig och som heller inte kan räkna med hjälp från kompisen NATO.

  • brorson

   Fria rörligheten inom Schengen är mig veterligt för att sök arbete, inte för att söka skydd, och dessutom
   begränsat till tre månader, Inga försök att kringgå Dublin bör tillåtas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.