Petter Nilsson(SD)

Glenn Hysén ut som SD!

Morgonens livesändning:

I Nemo Hedéns podcast säger Glenn Hysén att han röstar SD, att Jimmie har sunda idéer.

Lite intressant att en så pass välkänd profil går ut offentligt som SD. Tror många är förvånade över det. Är en karl som ändå lever på att vara kändis vad jag förstår.

Samtidigt positvt se att man vågar gå ut offentligt när man personligen inte har något att vinna på det (till skillnad från artister som bekänner sig befinna sig ideologiskt vänsterut – och plockar uppmärksamhet och haveripoäng).

Det sagt är min förhoppning ändå att väljare främst väljer bra politik, inte efter vad populära kändisar och ikoner tycker.
Oavsett positivt se. 😊

Många som har genomlevt stora personliga vedermödor för att partiet ska ta sig framåt – inte minst på gräsrotsnivå – genom åren.

I vissa, mindre orter, har det regelbundet varit svårt att hitta kandidater. Framförallt i början. Det där gamla tänket att ”vad ska grannen tycka”, samtidigt som man från vänsterhåll har tillskrivit partiet och företrädare uppfattningar de inte har.

Etablerade partiers företrädare, som exempelvis försvarsministern Hultqvist, har som bekant till och med kallat Sverigedemokraterna för grisar. Där har nivån varit.

Det tar tid att etablera ett parti. Samtidigt är det fantastiskt se att vi ändå fått ett klart genomslag. Och någonstans är det inte att förakta att kändisar törs gå ut offentligt med att man röstar SD.

Etiketter: , , , ,

16 kommentarer

  1. Marko

    Får se hur lång tid det tar innan dementi denna gång då..

    Dock har ju SD nästan joinat 7 klövern numera.

  2. HERMAN

    Vilken fullständigt vidrig kommentar från Lennart Holmlund. Alla 19 % som röstar på SD är tydligen idioter enligt Sossarna. Alla människors lika värde gäller tydligen alla utom SD väljare. Städa upp i ert eget parti med våldtäktsmän svart arbetskraft med mera. Tur att SVT och tidningar mörkar det mesta av sossarnas eskapader.

    • Kim

      Inte sosse, men kan konstatera att Hysen knappast är känd i positiva ordalag för sin slutlednings- och tankeförmåga. (Dock en fd fantastisk fotbollsspelare och rolig person.) Knappast en fjä’der i hatten…. om det nu inte är så att det är just de man vill ha som väljarbas … 😉

      Vem har påstått att SDare inte har lika värde? Att de sedan har ideer som inte anser allas lika värde ger dem ju knappast rätten att smeta på dessa åsikter på andra?

  3. Stefan

    Har bett Lennart H att kommentera S/Lo politikern som är blåsväder men som vanligt är det tyst från den gubben.

  4. Leif

    Skoj för grabben. Ni har ju ett extra gott öga till homosexuella. Kan bli stelt vid nästa familjemiddag!

  5. Håkan

    Vad mycket stryk Glenn ska få när nu makten (S) och media och hela PK industrin drar igång. Men han saknar nog inte alla fjant TV program som han brukar bjudas in till.För nu är det stopp för allt sånt skit.

  6. Mique

    Smart drag, att flytta fokus från gårdagens stabeldiagramsfadäs, till dagens triviala inlägg om Glenn Hysén. Jag har tidigare påtalat, det olämpliga med att sverigedemokratiska politiker, handhar siffror, statistik och grafer. Antingen kan sverigedemokratiska politiker ej tolka sifferinformation, eller så förvanskar man medvetet information till sin egen fördel. Den sverigedemokratiska svansen, kan överhuvudtaget, inte tolka eller förstå, information som presenteras i form av siffror eller dylikt.

  7. Peter

    Stödjer själv SD och tycker tyvärr att kommentaren från Petter är befläckad av ett förlegat offertänkande. Att stödja SD idag är inte längre förknippat med skam och rädsla utan med sunt tänkande. Ytterligare 4 år framåt kommer det att vara en självklarhet att officiellt stödja SD av vem som helst. Då är förhoppningsvis offermentaliteten helt borta. SD är ett ledarparti och bör tänka så, framförallt av de som representerar partiet. Hoppas du inte tar illa upp, Petter. Det var sagt i all välmening.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.