Petter Nilsson(SD)

Bra för Västerbotten! – SD:s landsbygdspolitiska program 2022

Jimmie släppte Sverigedemokraternas landsbygdspolitiska program igår. Riktigt bra prylar som lyfts i det.
Ska väl kommentera en aning på de prylarna han lyfte och som ingår i programmet.

Avskrivning av studieskuld för personal som arbetar inom välfärd där det är kompetensbrist. Kanonbra!
Har i regionen lyft en motion med liknande formulering under mandatperioden som gått. En motion som endast SD verkat för.
Väl i linje med landsbygdsutredningen (SOU 2017:1).

Se över möjligheten att använda fjärrundervisning för att rädda skolor i glesbygd tycker jag också låter som en väldigt bra idé.

Stärkt statligt stöd för bevarandet av befintliga serviceställen på landsbygden behöver ökas, samt att stoppa försämringen av postservicen är också behövlig.

Självklart behöver vi återföra betydande delar av självbestämmanderätten från EU, inte minst på skogspolitikens område. Och självklart behöver kommuner ha ett kommunalt veto för vindindustrianläggningar och även för flyktingmottagning.

Programmet är bra. Finns mycket att säga om det, men några korta kommentarer.

Eller ja. Nu gnäller jag ju ofta på bränslepriserna, så passar på slänga in historiken om reduktionsplikten återigen nedan.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Håkan

  Man kan inte annat än skratta åt avlagde S-politruken och hans svammel.Det är som med Andersson,man har tydligen inte fattat att dom haft haft makten i 85 av 100 år.Och nu väntar jag på Centerns och Socialdemokraternas vitbok och deras rasistiska vandel för inte så länge sedan.Och alla tvångssteriliserar som dom stog för.

 2. Marko

  Och opartiska SVT låter 2 opartiska kommunalpolitiker från S och C recensera.
  Vad dom tyckte är ingen överraskning.

 3. Marko

  Då censur och propagandabloggen är på totalt urusel nivå och enbart ägnar sig åt personangrepp och lögner, mot M denna gång, så lägger jag in denna för att påvisa att sanning ej är av intresse för sossar.

  https://politikdelen.com/2015/01/15/vansterns-svartmalning-av-moderaternas-historia-ar-osann/

  Att efter 8 år vid makt där allt numera är väldigt illa ställt inte öht ta ansvar för någonting utan istället skylla på M borde få alla att undvika dessa hemska människor.

 4. Håkan

  All S-ideologi går ut på att man gör vad som helst för att behålla makten.Ingen ska bli förvånad då Andersson räknar in det odemokratiska Islamisterna Nyans i sitt regeringsunderlag.Makten framförallt…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.