Petter Nilsson(SD)

SVT:s ”Herr Talman”!

Jag har inte följt SVT:s ”Herr talman”. I morse fick jag en länk till programmet av en god vän.

Måste säga att det senaste avsnittet – vilket jag recenserar nu – ändå var riktigt humoristiskt.
Även om politik i regel är allvarsamt och hanterar frågor som är viktiga, så får man ändå säga att det har sin plats att kunna driva med företrädare och strategiska vägval i viss mån.

Avsnittet centrerade på Annie Lööf (C), som företrätt centerpartiet och dess storstadspolitik. Det summeras av en sång där valets förlorare tillsammans stämmer upp i en sång som förkunnar att ”Sverige suger”.
Riktigt så illa förhåller sig förstås inte verkligheten. Samtidigt så kan programmet kanske vara tjänligt för vägledande företrädare. Att berörda partier börjar fundera varför man tappat kärnväljares förtroende.

Tippar på att ”Herr Talman” är en förhållandevis nischad serie, främst för de politiskt intresserade. Men hoppas att programmet bidrar till att dels avpolarisera det politiska klimatet, och också hjälper väcka politiskt intresse hos människor.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Håkan

    mollgan har inte gett upp hoppet om att han ska få fortsätta att förstöra Sverige,hen är ju fullständigt utan självkritik.Och nu hoppas han att ”högerextremisterna”ska misslyckas med regeringsbildningen.Ja ibland undrar jag om inte det vore lika bra att Andersson och hennes Twitter statsråd fick fortsätta och slutligen knäcka landet för tid och evighet.Dom kommer ju att pumpa in en hundra till hundrafemtiotusen nya ”svenskar”årligen framåt.Tillochmed en sådan som Nordebo förstår ju vilka följder det kommer att få:Jag tror att den tilltänkte Statsministern Kristersson inte har möjlighet att städa upp alla problem som landet lider av.Det är liksom oövervinnerligt som dom vänsterextrema har ställt till det med god hjälp av Rheinfeldt tidigare.Det värsta är att Kristersson påstår sig ha Rheinfeldt som mentor.

  2. Marko

    Kan bara hålla med om Herr Talman, har missat den fram tills alla nyliga klagomål om den och en viss sketch.
    Men den slår rätt träffande åt alla håll och var riktigt underhållande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.