Pratshow och livemusik i lokal-tv

I kväll inträffar något mystiskt och som är på helt ny mark för mig. En lokal pratshow med livemusik i lokal-tv. Umebandet Gravedigger n’ the Teacher spelar och pratar nämligen i UmeTV i kväll, alltså Bostaden-kanalen på televisionsapparaten. Tanken verkar vara en sorts pratshow med livemusik. Synnerligen intressant.

Evenemangsaffisch i sann DIY-anda.

För att beskåda denna mystiska och spännande händelse, tryck på UmeTV i kväll 19.00 för att se direktsändningen, eller spana in UmeTV:s webb-tv samma tid om du inte bor inom Bostaden (eller inte har tv…).

Gravedigger n’ the Teacher består av de tre medlemmarna Sofia (sång, gitarr, fiol), Mattias (gitarr, mandolin tenorbanjo, munspel) och Björn (gitarr, mandolin). Enligt dem själva ser banduppsättningen ut såhär: "Ibland är vi en duo, ibland en trio, ibland en brigad. Det beror på vem som finns i närheten vid spelningstillfället. Vi söker dock alltid medmusikanter för ett gig eller två, så vill du vara med är det coolt."

Allt gott! 

 

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Mikael "MMN-o" Nordfeldth

    Haha, ja inte bara DIY förövrigt! Storyn bakom affischen är ju kul det med, eftersom utrustningen den annars hade framställts med just nu ligger i beslag hos polisen. Åhåwåhåw.

    Fast det är ju bra i sig, att polisen föder kreativitet genom nödvändighet 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.