Yeasayer vill att man känner basen i bollarna

Yeasayer har gjort ett poppigare andra album.
 
Det experimentella New York-bandet Yeasayer släpper sitt andra album Odd Blood den 10 februari. De blev ordentligt hyllade för debuten All Hour Cymbals från 2007, och säger nu att de ska göra ett poppigare album. De säger även till Spin Magazine:s David Marchese att "we wanted to sonically challenge Rihanna in the clubs" samt att "we wanted you to feel the bass in your balls". Q Magazine har skrivit att Yeasayer är "more accessible than Animal Collective, weirder than MGMT" om vi ska gå in på nördfakta. Jag är pepp, även om jag redan har albumet, men ändå.
 
Här nedan kan du få nya singeln O.N.E helt gratis. Bara följ instruktionerna.

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.