The Knife-tisha med skiva!

Nyligen gjorde electromagikerna The Knifes skivbolag Rabid Records om sin internetshop. Till nylanseringen passar man på att släppa en limiterad upplaga The Knife-tröjor designade av Bold Faces, med artwork (kan någon komma på en bra svensk översättning?) av Andreas Nilsson. Andreas Nilsson arbetade även med The Knife’s Silent Shout: An Audiovisual Experience DVD. En upplevelse utöver det vanliga kan man säga – det behövs inga rusmedel om man tittar på den filmen liksom.

Så till tröjan. Mönstret är tryckt på American Apparel-tröjor och med varje tröja följer en 7-spårig digital smakprovsskiva från Rabid Records. Låtlistan är som följer: 

1. The Knife – Afraid Of You
2. The Knife – Forest Families
3. The Knife – I Just Had To Die
4. The Knife – Three Boys
5. Fever Ray – Dry And Dusty
6. The Knife – Kino (Live)
7. Fever Ray – Triangle Walks (James Rutledge Remix)

Så inte nog med att det är en snygg tröja – det följer med ruskigt bra musik också. Rabid Records har släppt skivor med, förutom The Knife och Fever Ray, Honey is cool, Jenny Wilson, Monster och maskiner, Calle P och Rockmonster.

(Jag lovar att jag aldrig någonsin ska skriva en modeblogg – men detta handlar ju främst om musiken i sammanhanget. Och att The Knife är så.jävla.bra)

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.