Helg och mycket nöjen!

Kunskapsluckan visas under fredag och lördag på Norrlandsoperan. Foto: Kim Hjorthoy

Nej, nu tycker jag att vi ska ta helg! Vad ska man göra då? 

Dj Quality spelar musik att skaka rumpa till på Corona, Buddy Waters snurrar sina favoritskivor på Club Socialize, Kautschuk och bröderna Bra lirar på Scharinska, Rex har höstpremiär (slutade de någonsin?) med The 90’s. I morgon är det höstpremiär för Klubb Zoo på Scharinska, Dr Alban (!) spelar på Corona och Shirley Clamp på Schlagerklubben, Mashed Up kör igång för hösten med dj-kavalkad på Läkarvillan, och Krutov spelar på Cover Club. Bland annat, bland annat.

Dessutom är det folkmusik- och visfestival, jojkkonsert och höstmarknad på Gammliaområdet i helgen. Ny utställning på Galleri Andersson Sandström med Anette H Flensburg. Umeå Pride, VIP-galan, Rolling Stones-kväll på Harrys och premiär för Mattias Franssons och Kristiina Viialas danshumorverk Kunskapsluckan. Mycket nöje! 

Trevlig helg! 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.