Gratislåt från Röyksopp

Norska electroduon Röyksopp släpper nästa vecka albumet Senior (förra hette passande nog Junior) och firar detta med både en gratislåt och ny video. Malanger Fra Bruhodet från Senior-plattan kan du ladda ner här och videon till The Drug ser du ovan. Via Pitchfork. Så här skriver de själva om låten på sin hemsida: 

– A strange name for a track, perhaps. But, dear readers, it really is a strange track. It has some obvious shortcomings, we’re not gonna lie. It shows some promise, then fades away. We found it on a floppy disk lying between some rotten fruit and a bag of dead skin. Still, we enjoy it, and it is our most humble hope that you can enjoy it too!

 

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.