Maria Montazamis tofskit sålt!

 

Attans att jag inte budade hem detta Maria Montazami*-kit på Tradera genom Musikhjälpen. Så himla roligt. Inte för att jag egentligen vill ha några av grejerna, utan för att Maria är så sympatisk och mysig och rolig att jag bara vill att hon ska flytta in hos mig. Och tofsarna, doftljuset och läppstiftet är så mycket hon. Men 5700 kronor var alldeles för mycket för min julklappstyngda plånbok. Men bra för Musikhjälpen förstås!

* Detta blogginlägg blir avsevärt mycket roligare för den som sett tofs- och läppstiftstokiga Maria Montazami i Svenska Hollywoodfruar. För er övriga orkar jag inte ens förklara.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Evelina Burström

    Svar till Little Miss Trouble (2010-12-17 13:59)
    Vad jag vet är det inget eget märke, gissar på att hon köpt nya grejer från lite olika ställen och satt ihop till ett kit. Men är inte helt säker! Kul, i alla fall. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.