Gaga älskar Judas, glad påsk!

Under påskhelgen var det tänkt att Mother monster, Lady Gaga, skulle släppa sin nya dundersingel med det (o)passande namnet Judas. Men låten läckte ut på nätet och fick släppas redan i helgen, och finns i såväl Itunes som Spotify. Låten är en mer direkt partydänga á la RedOne än förstasingeln från nya plattan, Born this way, som jag aldrig riktigt gillade utan mer ser som en aerobicslåt på uppåttjack. Det här är bättre, mer rent dunkande partybeats i stil med monsterhits (pun intended, förlåt) som Bad romance och Poker face. Låttexten, där Gaga sjunger att hon är kär i Judas, och att hon förmodligen ska gestaltas som Maria Magdalena i musikvideon har redan fått konservativa amerikaner att gå i taket. Och det älskar vi ju. Välkommen tillbaka till den provocerande discodrottningens tron, Gaga.

Lyssna på Judas här: 

Lady Gaga – JUDAS by igapromotion

Är man sjukt less på Gaga-hitsen så finns förresten en väldigt bra remixsamling här, med bland annat nytolkningar av The Sound of Arrows, Monarchy/Stylites, Pet Shop Boys och Stuart Price.

Får väl med ett sådant påskigt inlägg dessutom önska lite glad påsk i förtid – glad påsk!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.