Ny låt från The Horrors!

Brittiska The Horrors släpper den 11 juli sitt nya album Skying på XL/Playground, som följer upp Mercury Prize-nominerade Primary colours och debuten Strange house från 2007. Albumet är inspelat i bandets London-studio, producerat av dem själva och mixat av Grammy-vinnaren Craig Silvey. The Horrors spelar en skön mix av garagerock, shoegaze, postpunk/postrock, lite kraut och elektroniska influenser. Det är bara att njuta.

Tjuvlyssna på kommande singeln Still life här ovan som är helt supermysig. Inte officiell video dock, även om det var lite skönt Itunes-visualisering-tänk från XL:s håll. Jag tycker väldigt mycket om den här låten.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.