Katy + Kanye = aliens

Jag har knappt uppdaterat i dag, ursäkta. Men jag har redan tagit lite helg. Därför tänkte jag dela med mig av en låt som jag lyssnar på flera gånger per dag just nu, flera gånger hinner jag höra den när jag cyklar till jobbet. Katy Perrys nya låt E.T. med gästframträdande av Kanye West. Låten är också släppt utan Kanye men den här är så många gånger bättre. Med ordentligt tung bas och Kanyes coolness blir Katy så mycket ballare än den bubbliga popstjärnan hon annars är. Fast jag gillar ju den sidan av henne också. Katy Perry är grymt underskattat i pretentiösa kretsar.

Mycket vacker video också, slå på helskärmsläge och njut. Mycket Gaga-inspiration rent estetisk (och med kosmiska referenser), men vad i världen är inte Gaga-inspirerat i dag? Videon ger lite vibbar till supersöta Pixar-filmen Wall-E. Sedan är det ju lite passande såhär inför finalen i Mästarnas mästare, där vi väl alla hejar på Ingemar "E.T." Stenmark? 

Nåväl, den låten lyssnar jag på och tar helg. Ha en kanonhelg! 

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.