Leila K in da house

22 år har gått sedan Leila K toppade listor med Got to get och 1996 kom albumet Manic panic som för många blivit synonym med den odödliga danshiten Electric. Efter alkoholproblem, fängelsevistelser och hemlöshet är dansdrottningen, som inspirerat storheter som Lady Gaga, tillbaka. Tillsammans med klubbarrangören tillika musikern Petter Wallenberg har hon skrivit låten Legendary, där hon sjunger om sin egen legendstatus, och vi kan bara hoppas att en av Sveriges coolaste artister står på stadiga ben och redo att få oss att dansa igen. Och visst lovar singeln, som nu är släppt och kan avlyssnas här ovan, 90-talsdans med viss modern tvist.

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.