Girls bjussar från nya skivan

 

Den hyllade kaliforniska rockkvintetten Girls delar i dag med sig av ett nytt verk från kommande fullängdaren Father, Son, Holy Ghost. Vomit är en dyster kärlekshistoria som startar med molokna gitarrer och övergår till starkare och starkare bakgrundsskrammel och mot mitten lite industrialrockande ös, allt för mina tankar till Nine Inch Nails. Refrängerna och låtens andra hälft väger mer åt det välbekanta, 60-talssvängande Girls, fortfarande kärlekskrankt men omfamnat av gospelkörer och svirande orgel. En smått monumental låt faktiskt. Och refrängen, Christopher Owens mässande och upprepande av frasen "Come in to my heart", får mer än gärna fastna i skallen för resten av veckan. Det har den nog redan gjort.

Ladda ned Vomit genom den här länken. Father, Son, Holy Ghost släpps den 12 september i Europa. Bandet släppte 2009 debuten Album som av Pitchfork belönades med 9.1 pinnar av 10 och hamnade på deras prestigefyllda lista bland årets bästa skivor på plats tio. Förra året släppte gruppen ep:n Broken dreams club.

Etiketter: , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.