Tjuvlyssna: Girls-sångarens soloprojekt

Lysande! Trodde jag att den tidigare Girls-sångaren Christopher Owens (han lämnade bandet i juli) kommande solodebut hette. Lysande är därmot de två smakproven från albumet, som heter Lysandre och inget annat och släpps den 14 januari på Turnstile. De två låtarna, Here we go och Lysandre’s theme, finns att höra på Christopher Owens hemsida eller här nedan. Lite mer singer-songwriter-stil här, med plockande gitarrer, mjuka 70-talstvärflöjter och dystra munspel, en röst som alltid får en att lyssna samt lite rockiga gitarrer för en skön edge.

Det fina omslaget är plåtat av prisbelönade Ryan McGinley.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.