Extra: The Knife – Full of fire

En låt från kommande albumet, Shaking the habitual. En technostökig, helt underbar,  niominutershistoria. Visst ser ni dem i vår/sommar? 

 

FOTNOT: Låten kommer och går på olika länkar på nätet, eftersom flera av dem försvinner ganska snabbt har jag ingen länk kvar här. Men prova att söka på Soundcloud eller Youtube efter "The Knife Full of fire". 

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Maxe

    Är det bara jag som tror att The Knife har funnit inspiration från Onkel Kånkels banbrytande, technoinspirerande album ”… Underbara värld” till att åstadkomma denna låt? Finner likheter med bland annat ”Pacemaker twist” samt ”Gang bang” i utförandet av inte minst trummorna.

    http://www.youtube.com/watch?v=YP9CDHzdX8o

    Med vänlig hälsning, Maxe

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.