Ossler – Stas

Pelle Ossler har just släppt albumet Stas, och det pratas redan om ett av årets bästa svenska album (åtminstone här). Pelle Ossler är annars känd för sina samarbeten med Thåström, både som gitarrist i dennes band och i industriprojektet Sällskapet tillsammans med Niklas Hellberg. Han har även spelat med Wilmer X, Stefan Sundström, Svettens söner och en himla massa andra band. Pelle Ossler har även gjort musiken till För dig naken, den hyllade dokumentären om målaren Lars Lerin. Skivan, Stas, är släppt och finns bland annat att höra i musiktjänsten Wimp. Via länken kan du smyglyssna på 30 sekunder av varje låt om du inte har Wimp.

Etiketter: , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.