Plågsam sommarhit

Aftonbladet frågade sig i veckan om detta blir årets sommarplåga. Sean Banan är känd för att säga typ "kött fifan" och "skaka rompa" men inte något vidare vettigt, samt försöka vara rolig i Cirkus Möller. Något jag inte tycker han lyckas med. Nu har han gjort en låt som heter just Skaka rumpa – en sommarplåga med betoning på plåga. Nya Markoolio har landat.

Etiketter: ,

4 kommentarer

  1. Erik

    Men det känns som att denna typen av ”sommarplågor” hör man ju aldrig ändå. Den senaste ”sommarplågan” som verkligen spelades var väl ”båten anna”? Den låt som kommer bli stor på dansgolven måste väl ändå vara Yolanda Be Cool – We No Speak Americano. Den är ju redan massive på golven. Det är ett perfekt sommar soundtrack. Jag känner mig trygg.

  2. Evelina Burström

    Svar till Erik (2010-06-12 16:38)
    Må så vara. Eller så har du turen att umgås i sällskap eller på klubbar där såna låtar inte spelas! Förra sommaren var ju Pitbulls I know you want me och Cidinho % Docas Rap das armas riktiga plågor om man lyssnade på radio. Och förstås Promoes Svennebanan. Jag gissar på att Alors on danse av Stromae blir årets indieplåga, samt stora delar av Robyns nya album.

  3. FEL

    HUR KAN DU DISSA SEAN BANAN? han e fan den skonaste komikern vi har haft i sverige pa laaange!! och skaka rumpa e ingen plaga! den e fan NIICE!!! rooompaaahhhhh!!!!!!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.