Ekipagen i headern

Att fotografera är något jag alltid tyckt varit roligt och visst har det blivit några bilder genom åren. Därför kändes det som en självklarhet att ha bilder på några av Västerbottens ekipage i headern. Det är ju dock inte helt enkelt att hålla reda på vilka alla är, så därför tycker jag att de som pryder denna header förtjänar en liten presentation!

 

Ekipaget till vänster: Elisabeth Andersson & Lucky Look

Elisabeth Andersson har tävlat flertalet hästar i hoppning, som också är hennes huvudgren. Elisabeth och Lucky Look har nyligen kommit hem från 4-års championatet på Strömsholm. För att se hur det gick för dem i championatet – klicka HÄR!

 

Ekipaget i mitten: Ronja Andersson & Why Light

12-åriga Ronja Andersson har två ponnysar som hon tävlar hoppning med. B-ponnyn Moflos Zauron och c-ponnyn Miracos Little Star. Dock så har hon tävlat med låneponnyn Why Light och det är den vi ser i headern tillsammans med Ronja.

 

Ekipaget till höger: Ida Töyrä & Royal Straight Flush

Detta ekipage är headerns dressyrekipage! Storhästen "Sally" är Idas första storhäst och de har tävlat upp till MSV C. De är även Distriktsmästare för juniorer 2012.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.