Hopptävling i Skellefteå

Propositionerna för vårens tävlingar läggs ut på Tävlingsdatabasen som på rullande band, där Umeå RF är först ut av Västerbottens ridklubbar. Men innan det är aktuellt med dessa tävlingar är det tre tävlingar kvar. Sist ut är Vännäs RF som har sin vinterdressyr och nästa vecka sadlar Umeå RF om för hoppning, båda för storhästar. Nu i helgen är det däremot Skellefteå RK som har ett meeting för hoppekipagen.

 

Flertalet ekipage från klubbarna runtikring Umeå och Vännäs kommer att delta i helgens tävling, men även ekipage från den norra delen av länet, som Skellefteås tävlingsryttare. Tävlingen består av nio klasser där hinderhöjden varierar mellan 0,95m och1,30m.

En bild som utstrålar glädje!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.