Tips på tränare!

I jämförelse med de hästtäta länen i södra Sverige så är det lite färre ekipage, lite färre ridhus och lite färre tränare här i Norrland och Västerbotten. Just därför tycker jag att det är viktigt att visa upp de (få) tränare här i länet som ser till att övriga ryttare kan utvecklas och nå sina mål. Detta leder mig till vad jag planerat framöver, nämligen "Månadens tränare"!

Även om jag känner till några tränare så vill jag självklart höra med er läsare om just NI har någon coach som håller till här i Västerbotten och är värd att nämnas! Eftersom jag själv sysslar med dressyr är det tyvärr mest tränare inom den grenen som jag känner till… Just därför hade jag verkligen uppskattat om ni som hoppar, kör, rider western (eller dressyr såklart) kan tipsa mig om vilka tränare som finns där ute! 🙂

Är det något speciellt ni vill veta om tränarna? Tips eller liknande? Skriv allt ni kommer på i en kommentar. Nu har ni chansen!

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.