Resultat från URF

Förutom en helg av underbart väder och strålande sol så är vårens första hopptävling avklarad. Både ponny- och hästekipage från dels Norrbotten och dels från Västernorrland dammade av tävlingsutstyrseln och begav sig till Umeå RF. 

Under lördagen reds endast två klasser och dessa var enbart för ponny. En LD och LC stod på schemat och i klass 1 (LD) var det bedömning A/A. Detta innebär alltså att alla som går dubbelnolla blir förstaplacerade! I LC:n var det Piteå-ekipagen som regerade, men från Västerbotten fanns även Umeå RF, Stöcke PF och Vännäs med bland de placerade.

På söndagen var det dags för de något högre ponnyklasserna – LC, LB och LA. Det var även nu ekipagen från Vindelns RK började ta allt fler placeringar i kategori C och D.

_________________________
 

Sist, men definitivt inte minst, var det dags för storhästarna att starta. Hinderhöjden låg på 0,90m samt 1,0m. De hästekipage som placerade sig i båda klasserna är Sanna Högdahl – Greatest He’s Royalty, Elvira Dahlgren – Wia Flamina och Lovisa Berggren – Chelsea.
 

STORT grattis till alla placerade, både små som stora! Fullständig resultatlista för alla klasser hittar du HÄR!

 

Elvira och Wia Flamina 2012

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.